Connect with us

Παναχαϊκή

Όλα για όλα κόντρα στα Χανιά

Published

on

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γ. Τάτσης έχει εμψυχώσει τους παίκτες για το κρίσιμο παιχνίδι με τα Χανιά

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Παναχαϊκής για to αυριανό (3 μ.μ.) σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τα Χανιά. Η Παναχαϊκή δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει κάτι κόντρα στο Αιγάλεω και είναι αναγκασμένη να πάρει δύο νίκες στα επόμενα εντός έδρας ματς με Χανιά και Ηλιούπολη.

Στο αυριανό παιχνίδι σίγουρα δεν υπολογίζονται οι Ζούκα (τραυματίας), Ιατρούδης (τραυματίας) και Μούλντερ (ίωση) ενώ επέστρεψε στην χθεσινή προπόνηση ο Ολιβέιρα που φαίνεται να ξεπερνάει τοn μικροτραυματισμό που είχε. Στην σημερινή τελευταία προπόνηση ο Γιάννης Τάτσης θα έχει καλύτερη εικόνα για το αν θα τον υπολογίζει ή όχι.

ΜΕ ΠΕΡΕΖ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Το θετικό για την κοκκινόμαυρη ομάδα είναι ότι στην διάθεση του Τάτση θα είναι και το νέο απόκτημα ο Πέρεζ καθώς σήμερα αναμένεται να εκδοθεί και το δελτίο του ενώ θα υπολογίζει και τον Μπόονεν που την προηγούμενη αγωνιστική ναι μεν ήταν στην αποστολή όμως δεν χρησιμοποιήθηκε στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω.

EΝΔΕΚΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας με την είσοδο και του Τόμας οι ξένοι ποδοσφαιριστές φτάνουν τους 11 τον αριθμό κάτι που σημαίνει ότι ένας από αυτούς θα μένει εκτός αποστολής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό ρεπορτάζ ο Ισπανός παίκτης που έρχεται στην Παναχαϊκή Ρούμπεν Τόμας συνοδεύεται με καλές συστάσεις με την ΠΑΕ να είναι έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του. Ο Τόμας αγωνίζεται ως φορ αλλά και στις άκρες και έχει πολύ καλά στοιχεία κάτι που αναμένεται να βοηθήσει στην επιθετική γραμμή το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση. Ο Ισπανός άσος μέσα στο Σαββατοκύριακο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις όπως και εργομετρικά και αν όλα είναι καλά τότε αμέσως θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα ο 23χρονος άσος θα παρακολουθήσει και από την κερκίδα της Αγυιάς το κρίσιμο παιχνίδι με τα Χανιά.

ΨΑΧΝΕΙ 6ΑΡΙ ΚΑΙ ΑΣΟ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής μαζί με τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Τάτση βρίσκονται σε αναζήτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών. Ο ένας για την θέση του αμυντικού χαφ και ο άλλος για την θέση του κίπερ. Βέβαια εκεί που «καίγεται» πιο πολύ είναι για τον άσο καθώς ο Κολοβούρης είναι στο όριο καρτών και στην ουσία δεν έχει έναν αντάξιο για μια δύσκολη θέση.

ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο η γενική είσοδος για το παιχνίδια με τα Χανιά ανέρχεται στα 5 ευρώ όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Γιούχτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2024 με την ομάδα των Χανίων ότι η γενική είσοδος είναι στα 5€. Η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν. Όπως επίσης και για τα παιδιά έως 15 ετών. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια τα οποία θα λειτουργήσουν πριν από την έναρξη του αγώνα στην θύρα 2 και την Σκεπαστή. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται ό,τι επιθυμούν αποκλειστικά από τα κυλικεία στο χώρο του γηπέδου ενώ απαγορεύεται η προμήθεια καφέ ή άλλων σνακ από εξωτερικούς χώρους εστίασης και προσέλευσης με αυτά στις κερκίδες».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement