Connect with us

Στοίχημα

Τυχερά παιχνίδια: Οι αριθμοί που κερδίζουν το τζακποτ πιο συχνά

Published

on

 

Και ποιος δεν θα ήθελε να κερδίσει το μεγάλο τζακποτ; Αν έστω είχαμε πρόσβαση στους αριθμούς που κερδίζουν πιο συχνά τότε τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα!

Στην Ελλάδα τέτοια δεδομένα είναι απόρρητα, σε αντίθεση με την Αυστραλία όπου η εταιρεία πίσω από την λοταρία Powerball μοιράστηκε ανοιχτά τα νούμερα που κερδίζουν και επιλέγονται συχνότερα. Στην χθεσινή (25/1) κλήρωση δεν υπήρξε νικητής στην πρώτη κατηγορία οπότε το τζακποτ της επόμενης κλήρωσης θα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία (για την Αυστραλία) στα 200 εκατ. δολάρια!

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση pamestoixima casino live 2024 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Η «Lott», η εταιρεία πίσω από το Powerball της Αυστραλίας, δημοσιοποίησε, όχι μόνο τους πιο συχνούς αριθμούς που προκύπτουν στις κληρώσεις, αλλά κι αυτούς που έχουν εμφανιστεί τις λιγότερες φορές. Στο πρώτο μέρος της κλήρωσης, οι συχνότεροι αριθμοί είναι 2, 3, 9, 7, 17 και 11, ενώ αυτοί που κληρώνονται λιγότερο είναι οι 1, 15, 26, 31, 33, και 34.

Στο δεύτερο κομμάτι της κλήρωσης, το αντίστοιχο «αριθμός Τζόκερ», στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες εμφανίσεις είναι το 19 και το 2, ενώ στον… πάτο βρίσκουμε το 14 και το 16. Να σημειωθεί πως σε αντίθεση με το δικό μας παιχνίδι του ΟΠΑΠ, στην Αυστραλία κληρώνονται 7 αριθμοί από το 1 έως το 35 και ένας έξτρα αριθμός από το 1 έως το 20.

Οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς το Powerball είναι απειροελάχιστες, 1 στις 134.490.400 για να είμαστε ακριβείς. Βέβαια, μέχρι και το 2+1 πληρώνει οπότε κάθε εβδομάδα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κερδισμένα δελτία.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement