Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Κ.Δ.Α.Π ΑμεΑ του Δήμου

Published

on

Σε εορταστικό κλίμα αντάμωσαν τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ» και του Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), οι γονείς και οι εργαζόμενοι των δομών για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στον Πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θεόδωρος Τουλγαρίδης. Ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς ΚΟΔΗΠ και συνολικά της Δημοτικής Αρχής, για την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία παρ’ όλες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που μας περιβάλλουν,  ευχαρίστησε τους γονείς και το προσωπικό και έκοψε το πρώτο κομμάτι της πίτας για τα παιδιά και στους γονείς των κέντρων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, ενώ με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ» και της Προέδρου Κατερίνας Ψαρρά – Δελδήμου, κληρώθηκαν δώρα στα παιδιά και των δύο Κέντρων.

Ακολούθησε παράσταση Καραγκιόζη από τον Καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Καλπουζάνη και τους συνεργάτες του, που έδωσε ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε η Δημοτική Μουσική με τον μαέστρο της Χρήστο Λούκα.

Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι υπεύθυνες των δύο Δομών, Ελένη Μπούκλη, Κοινωνική Λειτουργός και Κατερίνα Μενάγια, Ψυχολόγος και η Προϊσταμένη του Τμήματος, Κατερίνα Νικολακοπούλου.

 

-Τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΑμεΑ του ΚΟΔΗΠ θα συνεχίσουν με καρναβαλικές  δραστηριότητες και την προετοιμασία για την μεγάλη συμμετοχή στο Καρναβάλι των Μικρών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement