Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κάλεσμα στήριξης κινητοποίησης Δήμου Πατρέων 

Published

on

 

     Το εργατικό Κέντρο Πάτρας στηρίζει την κινητοποίηση της  Δημοτικής Αρχής της Πάτρας  στο Δημαρχείο, αύριο Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 10:00 π.μ. και τη Δευτέρα 15/4 εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, στην Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Εσωτερικών

      Καλούμε τους εργαζόμενους, τα σωματεία  και τον λαό  της Πάτρας να βρεθεί αύριο στη συγκέντρωση της Δημοτικής Αρχής , η οποία από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων της πόλης παλεύοντας σταθερά με όλες τις δυνάμεις ώστε να εξασφαλίσει «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα». 

                                                             Όλοι στο πόδι!

Απαιτούμε:

  • Να δοθεί εδώ και τώρα η χρηματοδότηση πουν δικαιούται ο Δήμος Πατρέων, σύμφωνα με το Νόμο «Καλλικράτη», καθώς και τα παρακρατηθέντα (από 91 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ο Δήμος λαμβάνει 24).
  • Εδώ και τώρα έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Πατρέων για την κάλυψη της μισθοδοσίας και της ασφάλισης των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ που παραμένουν στο Δήμο με δικαστικές αποφάσεις.
  • Άμεση προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων του δήμου μέσω ΑΣΕΠ, μοριοδότηση όλων όσων εργάστηκαν στο Δήμο (μέσωΟΑΕΔ κλπ.) και απέκτησαν εμπειρία.
  • Να καταργηθεί ο νόμος που απαγορεύει τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.
  • Μισθός και δικαιώματα, σύμφωνα με τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ανάλογα με την ειδικότητα των συμβασιούχων μέσω προγραμμάτων. 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement