Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα το «αντίο» στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο

Published

on

Τελευταία πράξη του δράματος σήμερα στο Μεσολόγγι καθώς συγγενείς και γνωστοί θα πουν το «στερνό αντίο» στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο σήμερα στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Η κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου θα γίνει πέντε ημέρες μετά την εύρεση της σορού του σε βαλτώδη περιοχή στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και ύστερα από δεκαπέντε μέρες αγωνίας και συνεχών αναζητήσεων. Η σορός του άτυχου άνδρα ταυτοποιήθηκε και αποδεσμεύτηκε χθες το μεσημέρι από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, προκειμένου να μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του και να πραγματοποιηθεί η ταφή του.
Στο μεταξύ, συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες ΕΛ.ΑΣ. και στρατού για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου, από το οποίο έπεσε νεκρός ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι, αλλά και του κινητού τηλεφώνου του νεαρού, το οποίο αναμένεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με τη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και τις συνομιλίες που είχε πριν χαθούν τα ίχνη του στη βαλτώδη περιοχή στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. Και όσο οι Αρχές με τη συνδρομή του Στρατού με ναρκαλιευτές “χτενίζουν” κάθε σημείο του βάλτου, νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας.
Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής μίλησε χθες στην εκπομπή «Συνδέσεις» και ανέφερε πως δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήθηκε το ίδιο όπλο του Μπάμπη, που είχε πάρει από το σπίτι του προσθέτοντας ότι η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα από το DNA πάρθηκε τα νύχια του θύματος.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ – ΚΛΩΝΟ
Στο μεταξύ, εξελίξεις υπάρχουν και σε ό,τι αφορά με το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί του την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης, το οποίο μπορεί να μην έχει βρεθεί, όμως οι ειδικοί έχουν βρει άλλο δρόμο για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό. Το κινητό ήταν στο όνομα της συντρόφου του, η οποία πια ζει στη Ρόδο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου ήρθαν σε επαφή μαζί της και της ζήτησαν να μεταβεί σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και να προμηθευτεί νέα κάρτα SIM, που αντιστοιχούσε στον αριθμό που χρησιμοποιούσε ο κυνηγός. Αφού το έπραξε, παρέδωσε το αντίγραφο της κάρτας SIM του κινητού στους αστυνομικούς, με την κάρτα να μεταφέρεται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Οι ερευνητές με τη νέα κάρτα δημιούργησαν κινητό – κλώνο του Μπάμπη και διαπίστωσαν, πως ο 31χρονος τις επίμαχες αυτές ώρες είχε συνδεθεί στο διαδίκτυο με κάποια εφαρμογή, ωστόσο γι’ αυτό πρέπει να βρεθεί το κινητό του, μήπως μπορέσουν να ανακτήσουν δεδομένα για το ποια εφαρμογή ήταν αυτή, ώστε να στείλουν αίτημα στην αντίστοιχη εταιρεία και να πάρουν απαντήσεις με ποιον συνομιλούσε, που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μάρτυρας για όσα συνέβησαν.
ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας, στην περιοχή Κλεπά, αναζητώντας το κινητό τηλέφωνο του θύματος σε μια προσπάθεια να φωτίσουν πλήρως τα στοιχεία για την υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι διωκτικές αρχές φέρεται να έχουν ερευνήσει όλα τα στοιχεία και να καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν υπήρχαν συνεργοί στο έγκλημα. Οι γονείς του θύματος και όλη η κοινωνία του Μεσολογγίου περιμένουν να μάθουν όλη την αλήθεια για τα αίτια του εγκλήματος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement