Connect with us

Μπάσκετ

Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Θλίψη για τον Γιώργο Σομαλακίδη

Published

on

Έφυγε μετά από σύντομη μάχη από παθολογικά αίτια ο Γιώργος Σομαλακίδης, σε ηλικία 64 ετών, παλιός αθλητής της ομάδας Μπάσκετ του Σκαγιοπουλείου και εκ των διοικητικών στυλοβατών του Α.Σ. Κένταυρος που είχε ταράξει τα νερά στα μέσα της δεκαετίας του 80, αδελφός επίσης του Μπασκετμπολίστα της Παναχαϊκής Γιάννη Σομαλακίδη.

Είχε θητεύσει ως έφορος της παιδικής ομάδας με προπονητή τον Στάθη Βέργο όπου κατέκτησαν το παιδικό πρωτάθλημα κερδίζοντας την Απολλωνιάδα με 55-49 μόλις δύο χρόνια μετά την ίδρυσή του και είχε μετέχει στο πανεπαρχιακό πρωτάθλημα. Είχε συνταξιοτηθεί από την Εθνική Ασφαλιστική και με την σύζυγό του Κατερίνα είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Τιμολέοντα και την Κωνσταντίνα.

Στην φωτό ο Γιώργος Σομαλακίδης διακρίνεται τρίτος όρθιος από αριστερά (με την γροθιά) ενώ στην ομάδα έπαιζαν οι Μπιτσάκος, Νικολετάκης, Ασημακόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Ευθυμίου, Χρυσανθόπουλος, Αβραμόπουλος, Ανδρικόπουλος και Δίπλας. Στις 4 μ.μ. θα τελεσθεί η κηδεία του από τον Ι.Ν. Παναγίας Αλεξιώτισσας και θα ακολουθήσει η ταφή του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement