Connect with us

Ελλάδα

Έκπληξη από Κασσελάκη: Πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Αχτσιόγλου, Χριστοδουλάκη για την Κεντροαριστερά – Γιουχαΐσματα στην είσοδο

Published

on

Στην εκδήλωση που προκάλεσε «εκνευρισμό» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε χωρίς προειδοποίηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Πάντως φαίνεται πως η είσοδος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έτυχε της καλύτερης υποδοχής, καθώς με πολλά συγκεντρωμένα μέλη της Νέας Αριστεράς στο χώρο, ο Στέφανος Κασσελάκης γιουχαΐστηκε.

Τα γιουχαΐσματα σταμάτησαν όταν τόσο ο δημοσιογράφος που συντονίζει τη συζήτηση όσο και η Έφη Αχτσιόγλου τον καλωσόρισαν από μικροφώνου.

Στέφανος ΚασσελάκηςΣτέφανος Κασσελάκης

Διονύσης Τεμπονέρας: «Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα»

«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων. Το σωστό ερώτημα είναι απέναντι στον Μητσοτάκη, όχι «ποιος», αλλά «πως». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο», τόνισε ο Διονύσης Τεμπονέρας προσερχόμενος στην εκδήλωση στο θέατρο «Άλφα».

Έφη ΑχτσιόγλουΈφη Αχτσιόγλου

Αχτσιόγλου: «Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο»

«Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο και προσερχόμαστε με μεγάλη χαρά. Οι πολιτικές της κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο αδιεξόδων για μία πολύ μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας. Έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για το πως βλέπουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρξει μία απάντηση καταρχάς κοινωνική αλλά και πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement