Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του προσεχούς εντός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη

Published

on

 

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τα κεφάλια μέσα από χθες στην Παναχαϊκή με την προετοιμασία να ξεκινά ουσιαστικά ενόψει του προσεχούς εντός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που θα γίνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Αγυιάς.

Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ζωής και θανάτου, καθώς όποια ομάδα καταφέρει και πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, τότε θα έχει πολλές ελπίδες σε ό,τι αφορά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα 2.

ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Και το λέμε τούτο διότι η κοκκινόμαυρη ομάδα έχει 13 βαθμούς, έναντι 15 των Λευκαδιτών, οπότε και είναι παιχνίδι μεγάλης σημασίας κυρίως για την Παναχαϊκή η οποία στο πλευρό της θα έχει τους πολυπληθείς φιλάθλους της, που αναμένεται να κάνουν «καμίνι» το γήπεδο Αγυιάς, προκειμένου να σπρώξουν τους παίκτες της κοκκινόμαυρης ομάδας προς τη νίκη και την επίτευξη των τριών βαθμών.

ΝΑ «ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ» ΜΕ ΠΑΘΟΣ

Κάτι που το γνωρίζουν όλοι στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο, με αποτέλεσμα από σήμερα κιόλας ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης να τους «μπολιάσει» με πάθος, δύναμη, αποφασιστικότητα για να επιτύχουν τον πολυπόθητο στόχο.

ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ

Φυσικά ενόψει της αναμέτρησης που έρχεται δεν είναι όλα ρόδινα, παρά το ότι η «μηχανή ζεσταίνεται», καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν έστω και ώς την τελευταία στιγμή. Χαρακτηριστικό είναι το δελτίο τύπου, που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή το οποίο κι αναφέρει: «Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους παίκτες της ομάδας μας. Η προετοιμασία ενόψει του σημαντικού εντός έδρας αγώνα με τον Τηλυκράτη, για την 19η αγωνιστική της Super league 2 ξεκίνησε, υπό τις οδηγίες του προπονητής μας Γιάννη Τάτση. Άπαντες έδωσαν το «παρών» πλην των τραυματιών Ιατρούδη (ατομικό), Ολιβέιρα (ατομικό), Λ. Μικέ (ατομικό), Μ. Μικέ αλλά και του Μπάρετ που ταλαιπωρείται από ίωση και αναμένεται αύριο να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα. Αντίθετα επέστρεψε σε αυτές ο Τραορέ, ενώ ο Μπαξεβάνος έκανε μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν ότι θα υπολογίζεται από τον Γιάννη Τάτση για το προσεχές παιχνίδι. Η αυριανή (σ.σ. σημερινή) προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί στον χώρο του Πανεπιστημίου».

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Ωστόσο η Παναχαϊκή γνωρίζοντας ότι είναι μέρα εργάσιμη, ζήτησε ο αγώνας με τον Τηλυκράτη να διεξαχθεί Κυριακή αντί Σάββατο, όμως η φιλοξενούμενη ΠΑΕ δεν συναίνεσε, με αποτέλεσμα η μέρα να μην αλλάξει. Από την πλευρά της η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ, είναι θετική στο να βρεθούν φίλαθλοι του Τηλυκράτη Λευκάδας στο γήπεδό της, για να δουν τη συνάντηση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει: «Παρά το αίτημα που υπεβλήθη από την ΠΑΕ Παναχαϊκή για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα της 19ης αγωνιστικής, με την ΠΑΕ Τηλυκράτης, από Σάββατο (17/2) σε Κυριακή (18/2), η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί τη μέρα που αρχικά έχει οριστεί (17/2, 3μ.μ.), καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν συναίνεσαν. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι υπέρ της μετακίνησης των φιλάθλων και εφόσον δεχτεί αίτημα από την ΠΑΕ Τηλυκράτης θα γίνει αποδεκτό».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Με αυτά και με αυτά, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής, το οποίο είναι το εξής: Παναχαϊκή-Τηλυκράτης: (17/2, 15:00/sl2.muvi.com). Διαγόρας-Καλαμάτα: (18/2, 15:00/sl2.muvi.com). Χανιά-Γιούχτας: (15:00/sl2.muvi.com). Ηλιούπολη-Παναθηναϊκός Β: (14:00/Action 24). Athens Kallithea-Ιωνικός: (15:00/sl2.muvi.com). Ολυμπιακός Β-Αιγάλεω: (19/2, 16:00/Action 24).

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement