Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην κοπή πίτας του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πάτρας η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού

Published

on

Η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου, παραβρέθηκε, ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών Πάτρας, της Κοινσεπ «Φάρος», του Συλλόγου γονέων ατόμων με ζητήματα ψυχικής υγείας «Άγιοι Ανάργυροι» και του Συλλόγου ατόμων με θέματα ψυχικής υγείας, που έγινε, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στην Αγορά Αργύρη.

Στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και υπογράμμισε:

«Το ζήτημα της ψυχικής υγείας είναι πολύ σοβαρό και η πολιτεία δεν έχει δείξει ότι το αντιμετωπίζει με σοβαρό ενδιαφέρον!

Υπάρχουν 22 οργανικές θέσεις στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και είναι καλυμμένες μόνο οι 10! Υπάρχει υποστελέχωση και έλλειψη χρηματοδότησης από την πλευρά του Υπουργείου. 

Έχει χαθεί η ποσόστωση για ΑμεΑ στις προσλήψεις γιατί προσλήψεις δεν γίνονται!

Έτσι οι ίδιοι οι άνθρωποι του Κέντρου προσπαθούν να το κρατήσουν όρθιο για να στηρίζουν τα άτομα που χρήζουν βοήθειας.

Ακούστηκε προηγουμένως ότι το Υπουργείο δείχνει ενδιαφέρον. Εύχομαι να είμαστε όλοι πάλι εδώ του χρόνου να κάνουμε και τον απολογισμό για να δούμε αν θα έχουν γίνει πράξη οι υποσχέσεις που ακούστηκαν».  

Ροή ειδήσεων

Advertisement