Connect with us

Υγεία

Ευχαριστίες στην Διοίκηση και τους γιατρούς του ΠΓΝΠ

Published

on

Προς τη Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών

Πάτρα, 15 Φεβρουαρίου 2024

Ευχαριστήρια Επιστολή

 Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών καθώς και το διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της ψυχής μας τον εξαίρετο χειρουργό και διευθυντή της κλινικής κύριο Νικόλαο Χαροκόπο και την εξίσου άριστη ομάδα του, που αποτελείται από τους ιατρούς κυρίους  Χρήστο Προκοπάκη, Θωμά Θεολόγου, Νεκτάριο Αργυριάδη και τον αναισθησιολόγο κύριο Καπεζάνο Θάνο. Πρόκειται για ιατρούς με αδιαμφισβήτητα καταπληκτική επιστημονική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και κυρίως ανθρωπιά που ήταν συνοδοιπόροι της οικογένειάς μας στη δύσκολη αυτή στιγμή. Συνεπώς, θεωρούμε ευλογία που η υγεία του ανθρώπου μας βρέθηκε στα χέρια αυτών των επιστημόνων και η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ακόμη, η κατανόηση, η ενσυναίσθηση, τα ενθαρρυντικά λόγια και τα χαμόγελα που μας χάρισαν απλόχερα, ενώ επιτελούν το λειτούργημά τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, ήταν πραγματικά ελπιδοφόρο για όλους τους ασθενείς.

Με την ίδια ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το εξίσου εξαιρετικό νοσηλευτικό προσωπικό της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής που εκτός από τις γνώσεις του προσφέρει με ευγένεια, καλοσύνη και προθυμία φροντίδα σε κάθε ασθενή σαν να ήταν δικός τους άνθρωπος. Μάλιστα, όλα αυτά συνοδεύονται και από τα πιο όμορφα και ζεστά χαμόγελα.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί για άλλη μια φορά πως διαπιστώσαμε από κοντά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής.  Η καθημερινή κατάθεση ψυχής που επιτελούν στις αλλεπάλληλες βάρδιές τους μας δημιουργεί την ηθική υποχρέωση να διαδώσουμε το σπουδαίο έργο τους και να το στηρίξουμε, έτσι ώστε κι άλλοι συμπολίτες μας να έχουν την ίδια ευτυχία με εμάς: να εγχειριστούν από εξαιρετικούς επιστήμονες με ασφάλεια και μεγάλη φροντίδα. Άλλωστε, είναι ανακούφιση και τιμή μας να προσφέρονται τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στην πόλη μας και ευελπιστούμε πως αυτή η αξιοζήλευτη επιτυχία που συνοδεύει την Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών θα ενισχυθεί από την πολιτεία.

Με εκτίμηση

Οικογένεια Απόστολου Δρακόπουλου

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement