Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Ιδού οι 5 βουλευτές Αχαΐας που ψηφίζουν το νομοσχέδιο

Published

on

Άλλοι αναφέρονται στο δικαίωμα της ισότητας, άλλοι μιλούν για εμπορευματοποίηση και άλλοι ταυτίζονται με τις θέσεις της Εκκλησίας που μιλά για “αμαρτία”.

Η ουσία είναι πως το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων έχει διχάσει με τις δύο πλευρές να ξιφουλκούν για το ποιος έχει το δίκαιο με το μέρος του.

Η διχασμός αυτός καταγράφεται και μεταξύ των 9 αχαιών βουλευτών, με το “ναι” υπέρ του νομοσχεδίου να κερδίζει με “διαφορά στήθους”.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που τάσσονται υπέρ είναι η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Ιάσοντας Φωτήλας, ενώ ο πρώην υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης από την πρώτη στιγμή δήλωσε αντίθετος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος θα δώσει θετική ψήφο, όπως και η Σία Αναγνωστοπούλου, ως βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Υποστηρικτής του νομοσχεδίου δηλώνει και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Στους αρνητές καταγράφονται ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, ο Σπύρος Τσιρώνης της Νίκης, που μάλιστα βρέθηκε την Κυριακή και στην συγκέντρωση που διοργανώθηκε από την Μητρόπολη Πατρών στον Αγιο Ανδρέα, αλλά και ο βουλευτής των Σπαρτιατών  Γιώργος Ασπιώτης.

ΠΑΤΡΑ: Ιδού οι 5 βουλευτές Αχαϊας που ψηφίζουν το νομοσχέδιο

Ροή ειδήσεων

Advertisement