Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαιών Αγάπης Γεύμα

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ

Published

on

Γεύμα Αγάπης με ουσιαστικό νόημα αφού μετατρέπεται εμπράγματα σε έργο στήριξης  εκεί που αποδεδειγμένα υπάρχει ανάγκη. Η φράση «Αχαιών  Αγάπης Γεύμα» αποτελεί την επιτομή της συστράτευσης και της σύμπραξης της κοινωνίας που μετέχει σε ένα δείπνο  που πραγματώνεται κάθε χρόνο και  συμβάλλει πολλαπλασιαστικά  αφού τα έσοδα του διατίθενται  σε  δωρεές υψηλών προδιαγραφών. Το Σωματείο «Καλλιπάτειρα» με Πρόεδρο την Κατερίνα Παναγοπούλου επιδίδεται επί χρόνια σε καθημερινό  αγώνα  προσφορά.

Το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Μy Way» η κοινωνία της Πάτρας έδωσε εμφατικό «παρών» με την συμμετοχή και  φορέων της πόλη, στην ετήσια εκδήλωση των Καλλιπάτειρων της Πάτρας. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο βουλευτής, Ιασων Φωτήλας, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, οι αντιπεριφερειάρχες, Άννα Μαστοράκου και Γεωργία Ντάτσικα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος  Μπούρας κ.α.

Την όλη διοργάνωση ανέλαβε και διεκπεραίωσε αριστοτεχνικά η συντονίστρια του Παραρτήματος Πάτρας Μαρία Μανουσάκη- Μαλλιώρη. Με μεστό και σαφή λόγο η Πρόεδρος, Κατερίνα Παναγοπούλου έδωσε το στίγμα της εκδήλωσης  και η συντονίστρια κα Μανουσάκη παρουσίασε το όλο πρόγραμμα.

Σημαντική παράμετρος της βραδιάς ήταν  οι βραβεύσεις που έγιναν. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο Πατρινός δωρητής, Αθανάσιος Στεφανόπουλος, ο οποίος πρόσφατα δώρισε 3,5 εκατ. στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» για την ανέγερση  κτηρίου και τον πλήρη εξοπλισμό του με (PET-CT , Camera Spect -CT), ο γνωστός παιδίατρος- εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης, ο παραολυμπιονίκης, Νίκος Παπαγγελής, οι γιατροί Ματίνα Γαλάνη και Κ. Παπαγεωργόπουλος της εθελοντικής ομάδας ”Will you… Marrow me” που συστρατεύεται με την ΦΛΟΓΑ και ΚΕΔΜΟΠ για την ενημέρωση και συστράτευση  δωρητών  μυελού των οστών που ανέδειξε πέρυσι το Παράρτημα Πάτρας της «Καλλιπάτειρας».

Η βραδιά έκλεισε με μουσική από την σοπράνο Βασιλική Καράγιαννη με συνοδεία πιάνου από τον Δημήτρη Γιόσκα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement