Connect with us

Ποδόσφαιρο

Θα ευνοηθεί από την απόφαση;

Published

on

 

Ο Παναιγιάλειος θα παίξει στη Ρόδο με την ΑΕΡ Αφάντου κεκλεισμένων των θυρών

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), για την ΑΕΡ Αφάντου με δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, το ένα εξ αυτών θα το εκτίσει με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο την προσεχή Κυριακή.

Αυτό σημαίνει ότι οι θύρες θα είναι κλειστές και με την Ρόδο στο μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί. Τώρα, πόσο μπορεί αυτή η τιμωρία της ΑΕΡ Αφάντου, να… ευνοήσει την αιγιώτικη ομάδα θα φανεί την ώρα του αγώνα.

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

Τον Παναιγιάλειο πάντως δεν τον ενδιαφέρουν τι κάνουν οι αντίπαλοί του, αλλά τι προτίθεται να πράξει ο ίδιος, οπότε οι παίκτες του, έχουν το μυαλό τους στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και στόχο έχουν να φύγουν για το «σμαραγδένιο» νησί έχοντας ως στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Όλα δείχνουν ότι ο προπονητής Νίκος Μανούρας θα έχει στη διάθεσή του, τον Κοντοχρήστο, όχι όμως και τον τιμωρημένο Κωτσόκολο, που θα εκτίσει μια ακόμη αγωνιστική της ποινής του. Φυσικά εάν κάποιος ανατρέξει στο πρόγραμμα των αγώνων έως τη λήξη του θα διαπιστώσει ότι η «Μαύρη Θύελλα», εκτός αυτής της συνάντησης, έχει κι άλλο ταξίδι στη Ρόδο και πιο συγκεκριμένα την 27η αγωνιστική, μιας φιλοξενείται από τον Ιαλυσό, ενώ την 30ή φιλοξενούνται στη Σύρο, από την τοπική Ελλάς. Έως και τη λήξη του πρωταθλήματος, υπάρχουν ακόμη κι άλλες εκτός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναιγιάλειο, να αναμετράται με τον Βύζαντα στα Μέγαρα, στη Ραφήνα με την Θύελλα, αλλά και στα Φιλιατρά με την τοπική Εράνη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement