Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Η “Καρναβαλική Ποδηλατάδα” έδωσε χρώμα κεφιού στο κέντρο-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Published

on

Χρώμα Καρναβαλιού, πάνω σε δύο ρόδες, πλημμύρισε το κέντρο της Πάτρας με τους καρναβαλιστές να μεταφέρουν, με τα ποδήλατά τους, το αισιόδοξο και χαρούμενο μήνυμα της μεγάλης γιορτής αναστατώνοντας ευχάριστα τους δρόμους.

Η Καρναβαλική Ποδηλατάδα, ιδιαίτερα δημοφιλής εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργανώνει η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Πατρών (Π.Ο.Π.) έλαβε χώρα για τρίτη χρονιά και σημείο εκκίνησης ήταν η πλατεία Ομονοίας.

Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν: Πλατεία Ομονοίας- Γούναρη- Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου-Κορίνθου-Γκότση-Μαιζώνος-Πλατεία Γεωργίου.

Στο σημείο ολοκλήρωσης της Καρναβαλικής Ποδηλατάδας, στην πλατεία Γεωργίου Α΄ τους μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές ποδηλάτες περίμενε η στατική διαδραστική παράσταση «Κοσμοναύτες», ένα θεαματικό bubble performance γεμάτο με τεράστιες σαπουνόφουσκες από την καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλη Γκροζούδης).

Μια παράσταση που ζωντανεύει το παραμύθι, τη φαντασία, το όνειρο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον εύθραυστο κόσμο της σαπουνόφουσκας αλλά και στη ρευστότητα της σύγχρονης εποχής.

Παρουσιαστής στην Καρναβαλική Ποδηλατάδα ήταν ο Δημήτρης Μουλίνος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement