Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΕΘΝΙΚΗ Κ17: Έβαλε δύσκολα στον εαυτό της

Published

on

Η Εθνική Ελλάδος Κ17 ηττήθηκε με 2-0 από τον Ουκρανία ενώ η Σλοβακία 2-1 την Ελβετία στην 1η αγωνιστική της Elite Round

Άσχημο ξεκίνημα έκανε η Εθνικής μας ομάδας την 1η αγωνιστικής της Elite Round που διεξάγεται στην Πάτρα για το πρωτάθλημα της Κ17 Championship 2024.

Το εθνικό μας συγκρότημα ηττήθηκε στο γήπεδο της Παναχαϊκής από την Ουκρανία με 2-0 και πλέον η πρόκριση δυσκολεύει αρκετά καθώς στο άλλο παιχνίδι η Σλοβακία επικράτησε με 2-1 της Ελβετίας.

Το πρώτο ημίχρονο η Εθνικής μας θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το 0-0.

Στην επανάληψη η αποβολή στο 51’ του Τραϊανού Μόκρη ήταν αρκετή για να γύρει η πλάστιγγα στους Ουκρανούς. Στο 76’ ο Ρεντούσκο έκανε το 0-1 και στο 79’ από τα 11 βήματα ο Μποχντάνοβ «έγραψε» το τελικό 0-2.

Να θυμίσουμε ότι στα τελικά προκρίνεται ο πρώτος και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι από τα οκτώ Group.

ΕΛΛΑΔΑ (Χατζόπουλος): Μπελέρης, Κοσίδης, Μόκρης, Μπαταούλας, Βυρσωκινός (63′ Φράγκος), Ντάνη (63′ Ζουριδάκης), Ελευθεριάδης, Μύθου (85′ Σαρρής), Μιχαηλίδης (73′ Τζαμάλης), Καραργύρης (46′ Μπέρδος), Ντούνγκα

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Μορόζ): Μακαρένκο, Σελεκέτα, Τρέτιακ, Ντίτιαρ, Στρίλτσουκ (85′ Ρίμπακ), Ολιτσένκο (73′ Ντράγκαν), Οζιμάι (89′ Κχαλίλοφ), Ρεντούσκο, Μποχντάνοφ, Μπόνταρ (73′ Χάρμας), Στεπάνοφ (46′ Ντενίσοφ)

ΕΠΟΜΕΝΗ (9/3)

2η αγωνιστική  

Παμπελοποννησιακό, 1μ.μ.: Ελβετία – Ουκρανία

Παναχαϊκή, 2μ.μ.: Ελλάδα – Σλοβακία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ουκρανία 3

Σλοβακία 3

Ελβετία 0

Ελλάδα 0

Ροή ειδήσεων

Advertisement