Connect with us

Παναχαϊκή

Δεν θα είναι αδιάφορη

Published

on

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται αύριο στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β΄ στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τελευταία στροφή πρωταθλήματος αύριο (14:00), λίγο πριν από τα μπαράζ με την Παναχαϊκή να φιλοξενείται στο Ρέντη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Β΄ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 χωρίς φυσικά να έχει το… μεγάλο άγχος.

Κατάφερε έστω και στο… παρά ένα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι αουτ -που αναμένεται να αρχίσουν τις επόμενες εβδομάδες- αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απέναντι στους ερυθρόλευκους η κοκκινόμαυρη ομάδα θα είναι αδιάφορη.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ

Κάθε άλλο, θα παλέψει μήπως και καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα προκειμένου, όταν κι εφόσον τα παιχνίδια πλέι οφ αρχίσουν να έχει καλή ψυχολογία και συνάμα να έχει μαζέψει ή έναν ή δύο βαθμούς στο τσεπάκι της, καθώς ξεκινά σε αυτά με δέκα.

ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Τόσο από πλευράς τεχνικής ηγεσίας, όσο και ποδοσφαιριστών, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία κι αυτό φάνηκε και στην προπόνηση, όπου οι παίκτες τα έδιναν όλα σε αυτά και παράλληλα ο προπονητής Γιάννης Τάτσης δεν άφηνε τους παίκτες του να πάρουν «ανάσα», καθώς συνεχώς έβαζε τις φωνές, κάτι που αποδεικνύεται ότι η Παναχαϊκή θα… κυνηγήσει με πάθος το αποτέλεσμα.

ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ  

Όμως από την κοκκινόμαυρη ομάδα δεν απουσιάζουν τα προβλήματα, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ανδρέας Κολοβούρης και Νίκος Μασούρας, όπερ σημαίνει πως κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μανώλης Οικονομάκης, ενώ δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους ο Μπαξεβάνος, αντίθετα δεν υπολογίζονται επίσης οι τραυματίες Αλιμπέ, Σμάλης, Ιατρούδης και Λ. Μικές. Σήμερα δε, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία στον χώρο του Πανεπιστημίου και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία έπειτα θα αναχωρήσει για τον Πειραιά.

ΚΑΤΕΠΕΣΕ Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ «ΚΥΒΕ» ΚΑΙ ΤΣΑΚΜΑΚΗ

Δημήτρης Τσακμάκης και Λεωνίδας Κυβελίδης έκαναν πράξη τα λόγια τους, βρέθηκαν εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες, η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν τους εξόφλησε, οι αιτήσεις τους έγιναν δεκτές και η κατάπτωση της εγγυητικής είναι γεγονός. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει: «1. Αίτηση του αθλητή Δημητρίου Τσακμάκη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Δέχεται αίτηση. Διατάσσει κατάπτωση. 2. Αίτηση του αθλητή Λεωνίδα Κυβελίδη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναχαϊκή. (εξ αναβολής) Διατάσσει κατάπτωση. 3 Αίτηση της τρίτης Μαρίας Σαμαρτζή περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναχαϊκή. (εξ αναβολής) απορρίπτει αίτηση. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 30.01.24 Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή. (εξ αναβολής) εγκρίνεται». Η κοκκινόμαυρη ομάδα έχει προθεσμία είκοσι ημερών, προκειμένου να τακτοποιήσει τις οφειλές και σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν, θα λάβουν τα οφειλόμενα από την εγγυητική και η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να τα καταβάλει σε περίπου έναν μήνα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement