Connect with us

Παναχαϊκή

Χωρίς άγχος, αλλά με πίστη

Published

on

 

Η Παναχαϊκή μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασία της ενόψει Ολυμπιακού Β

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Χωρίς άγχος, αλλά με πίστη στις ικανότητές τους, οι παίκτες της Παναχαϊκής, θα φιλοξενηθούν μεθαύριο στο προπονητικό κέντρου του Ρέντη, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Β’ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2, η οποία και θα είναι η τελευταία.

Η Παναχαϊκή κατάφερε να προσπεράσει τις «συμπληγάδες» που βρήκε μπροστά της και με… φαρδιά υπογραφή μπήκε στα πλέι άουτ, που θα της δώσουν το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα στην σωτηρία της.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σίγουρα η αποστολή της δεν είναι εύκολη, ωστόσο σε όλους τους αγώνες εντός κι εκτός έδρας θα τα δώσει όλα, προκειμένου να φτάσει στον στόχο της, που είναι η παραμονή στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Στην κοκκινόμαυρη ομάδα υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για τη συνέχεια, αλλά και για αυτό το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό Β’, διότι η Παναχαϊκή εάν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, οι ερυθρόλευκοι δεν είναι «άτρωτοι», έχουν αδυναμίες. Όμως υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης έχει αρκετούς παίκτες στο όριο της τιμωρίας κι αν αυτοί χρησιμοποιηθούν κι αντικρίσουν κάρτα, τότε θα λείψουν από παιχνίδι-ορόσημο, όπως είναι αυτά των πλέι άουτ. Εάν δεν παίξουν, τότε οι κάρτες που έχουν «σβήνονται», οπότε ο Ηπειρώτης στην καταγωγή προπονητής, θα αποφασίσει το τι θα πράξει.

ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ

Από την άλλη, η Παναχαϊκή και το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει τους ήδη τιμωρημένους με κίτρινη κάρτα (συμπλήρωσαν τρεις) Ανδρέα Κολοβούρη και Νίκο Μασούρα, που όμως όταν κι εφόσον ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις των αγώνων παραμονής, θα δηλώσουν παρόντες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement