Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τριήμερο 25ης Μαρτίου: Sold out δωμάτια και ξενώνες στα Καλάβρυτα!

Published

on

Σε διαφορετικούς ρυθμούς κινείται η αγορά του Μαρτίου σε ξενώνες και καταλύματα στα Καλάβρυτα. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο 3ήμερο της εθνικής επετείου, από το Σάββατο 23 του μηνός έως και την 25η Μαρτίου που φέτος πέφτει Δευτέρα.

Οι τιμές για δίκλινο δωμάτιο αυτό το τριήμερο στα Καλάβρυτα, κυμαίνονται στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, από 80 έως 190 ευρώ τη βραδιά. «Η περίοδος προς τα τέλη του μήνα έχει ήδη κλείσει καθώς τα καταλύματα θα είναι υπερ-πλήρη για την περίοδο 23-25 Μαρτίου. Για το τριήμερο του Καρναβαλιού, 15-17 Μαρτίου θα πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι είναι λίγο πριν την 25η και  το ενδιαφέρον είναι πιο περιορισμένο. Ηδη όμως μιλάμε για μια εκτιμώμενη πληρότητα στην περιοχή μας, και κατά την αποκριά, πάνω από 80%» αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και τουριστικών καταλυμάτων Καλαβρύτων και επαρχίας Κώστας Δαφαλιάς.

Τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Αγωνιστών του 1821 στη Μονή Αγίας Λαύρας, θα προσελκύσει πάνω από 3.000 ημερήσιους εκδρομείς – επισκέπτες ενώ πάνω από 2.500 άτομα θα καταλύσουν για το τριήμερο της αργίας στα τοπικά καταλύματα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου Καλαβρύτων, την 25η Μαρτίου ώρα 7.00 πμ. θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιστορικής Μονής προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου ενώ ακολουθεί το τρισάγιο στο λόφο της μονής, στο Πανελλήνιο Ηρώο Εθνικής Παλιγγενεσίας Αγωνιστών του 1821, ώρα 10.30 πμ. και για τις 11:50 π.μ. έχει προγραμματιστεί η αναπαράσταση της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 από τον Θεατρικό Όμιλο Καλαβρύτων «ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΟΣ». Αποκριάτικες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Μαρτίου σε Σκεπαστό, Κλειτορία, Δάφνη και Τριπόταμα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement