Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Θανάση Τζουραμάνη – Ο θάνατός του έγινε γνωστός νωρίς σήμερα

Published

on

Θρήνος στην Πάτρα για τον χαμό του Θανάση Τζουραμάνη. Εγραψε ο εξάδελφός του δημοσιογράφος Νίκος Σουγλέρης:
“ΕΦΥΓΕ “
ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Αθανάσιος Αλ. ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ
ετών 78.
Στενάχωρη η ανάρτηση μου σήμερα καθώς θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη θλιβερή είδηση του θανάτου ενός πολύ αγαπητού μου προσώπου, του εξαδέρφου μου Θανάση Τζουραμάνη.
Ενας ευγενής και καλοσυνάτος άνθρωπος, ένας Αρχοντας με χρυσή καρδιά, αγάπη και προσφορά για τους συνανθρώπους αλλά και για την γενέτειρα του, τον Ρωμανό.
Για μένα έφυγε ο μεγάλος μου “αδερφός”, ο μοναδικός Ρωμανιώτης που με βοήθησε ποτέ χωρίς να είναι υποχρεωμένος να το κάνει και χωρίς ποτέ μα ΠΟΤΕ να μου ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα.
Ηταν εκείνα τα πέτρινα -για μένα- χρόνια των αρχών της δεκαετίας του 70 όταν πήγα στην Αθήνα και ο ξάδερφος μου, υπάλληλος τότε της ΚΡΙΣ-ΚΡΙΣ, ήταν συνεχώς δίπλα μου και με το χαρτζιλίκι που μου έδινε με βοηθούσε να σταθώ στα πόδια μου.
ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ οικογένειαρχης
ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ ΟΛΩΝ !
Ηταν μεγάλος λάτρης του ποδοσφαίρου, είχε παίξει ως τερματοφύλακας στον ΑΟ ΡΩΜΑΝΟΣ τα πρώτα χρόνια μετά την ίδρυση του συλλόγου. Και, καθώς το μήλο πάντα πέφτει κάτω από τη μηλιά, με μεγάλο καμάρι μιλούσε για τον εγγονό του και συνονόματο του Θανάση που παίζει στον ΑΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 3 μμ στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στον Ρωμανό και κατόπιν συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδεύσουμε στην τελευταία του κατοικία στο παρακείμενο κοιμητήριο, δίπλα στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου.
Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας,
ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΕ εξάδερφε.
Καλό σου ταξίδι στο Φως.
Υ/Γ : στην “φωτό” σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές με τον γιό του Αλέξη.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Ροή ειδήσεων

Advertisement