Connect with us

Ελλάδα

Χρυσοχοΐδης από Έβρο: Τα σύνορα της χώρας είναι ασφαλή και απροσπέλαστα

Published

on

Τα σύνορα στον Έβρο είναι ασφαλή και απροσπέλαστα, τόνισε από τους Ψαθάδες Διδυμοτείχου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στα πλαίσια επίσκεψής του στο νομό.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιεί επίσκεψη στην ελληνοτουρκική μεθόριο, επιθεώρησε τον φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων που εδώ και μερικούς μήνες ξεκίνησε να χτίζεται.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης, νωρίς το πρωί επισκέφθηκε την περιοχή των Καστανεών στην τουρκική μεθόριο. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία εξέλιξης των έργων. Επιθεωρώντας το τμήμα του φράχτη των 35 χιλιομέτρων, είπε ότι «σε λίγο συνολικά συμπληρώνονται τα 70 χιλιόμετρα και μετά συνεχίζουμε στο βόρειο κομμάτι του νομού». Εξήγγειλε την πρόσληψη 150 συνοριοφυλάκων σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως επίσης δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό τεχνολογικά των υπηρεσιών της Αστυνομίας.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Συνεχίζουμε την κατασκευή του φράχτη, θωρακίζουμε τα σύνορα στον Έβρο, συμπληρώνουμε και διευρύνουμε την ομάδα της συνοριοφυλακής, προσλαμβάνουμε άλλους 150 συνοριοφύλακες στον Έβρο και στη δεύτερη ζώνη στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. Είμαστε εδώ για να βεβαιώσουμε τους κατοίκους του Έβρου και όλους τους Έλληνες ότι τα σύνορά μας θα γίνουν περαιτέρω ασφαλή».

Ροή ειδήσεων

Advertisement