Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Μέχρι την Καρόλου η μεγάλη παρέλαση – Ο φόβος της ΚΕΔΗΠ

Published

on

Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες στην ΚΕΔΗΠ για τις παρελάσεις, μεταξύ των εθελοντών, των στελεχών του Καρναβαλικού Οργανισμού και των ανθρώπων των εταιρειών με τους οποίους συνεργάζονται.

Στόχος των συσκέψεων αυτών, πέρα από το να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα, είναι να έχουν οι παρελάσεις την ανάλογη ροή και να τελειώσουν στην ώρα τους, να μην ξεφύγουν από το χρονοδιάγραμμα τους, με δεδομένο ότι θα είναι οι μεγαλύτερες των τελευταίων ετών με 100.000 κόσμου να παίρνει μέρος σε αυτές.

Ο μεγαλύτερος φόβος των ανθρώπων του Καρναβαλιού είναι να καίγεται ο Βασιλιάς Καρνάβαλος στον μώλο και να σκάνε τα πυροτεχνήματα στον ουρανό και την ίδια στιγμή να συνεχίζεται η παρέλαση, χωρίς να έχει τελειώσει.

Για τον λόγο αυτό γνωρίζουν καλά στην ΚΕΔΗΠ ότι απαιτείται συντονισμός. Άλλωστε, ένας από τους βασικούς λόγους που αποφασίστηκε η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής να τερματίζει φέτος στην Καρόλο και όχι στην πλατεία Πυροσβεστείου, ήταν και αυτός.

Να μην καθυστερήσει το φινάλε της παρέλασης με δεδομένο τον όγκο των πληρωμάτων και των καρναβαλιστών. Σημαντικό ρόλο σε αυτό αναμένεται να παίξει και η συμπεριφορά των ίδιων των πληρωμάτων και ιδιαίτερα των υπεράριθμων που βγαίνουν στο τέλος.

Από την πλευρά τους πάντως οι εθελοντές είναι πανέτοιμοι και έδειξαν με την παρέλαση του καρναβαλιού των μικρών και την ροή που είχε ότι ξέρουν να λειτουργούν οργανωμένα και συντονισμένα, έχοντας εκπαιδευτεί κατάλληλα για τη δουλειά που κάνουν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement