Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: Χιλιάδες barbie θα βγουν στους δρόμους – Μέχρι και 100 ευρώ οι καλλιτεχνικές στολές!

Published

on

Οι εικόνες που ανέβηκαν στο tik tok είναι ενδεικτικές για το τι θα δούμε στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού με τον Δήμο να εκτιμά ότι θα ξεπερνούν σε συμμετοχή τα 50.000 άτομα! Και αν φέτος το Πατρινό Καρναβάλι είναι αυτό των ρεκόρ, δεν αποκλείεται να σπάσει και το ρεκόρ συμμετοχής σε γκρουπ το οποίο μέχρι σήμερα κατέχει ένα πλήρωμα που το 2019 είχε 7.000 άτομα. Και πέρυσι υπήρξε πλήρωμα, η παρέλαση του οποίου διήρκησε μία ώρα. Αρα αυτό που θα δούμε φέτος με το πλήρωμα Barbie θα είναι πρωτοφανές. Η Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Ηρα Κουρή δήλωσε πως υπάρχει πληροφόρηση για τα μεγάλα σε αριθμό πληρώματα και το “Barbie” θα περάσει προτελευταίο!

 

Στην Ανω Πόλη εκεί που δίνονται οι στολές για το συγκεκριμένο πλήρωμα, επικρατούσε το αδιαχώρητο με τεράστιες ουρές μπροστά από την πόρτα του σπιτιού στο οποίο είχαν αποθηκευθεί οι στολές. Πρόκειται για πλήρωμα μέλη του οποίου είναι κατά κύριο λόγο μαθητές σχολείων της Πάτρας, με θέμα εμπνευσμένο από τη κινηματογραφική παραγωγή της προηγούμενης χρονιάς. Η διανομή γινόταν και σε  υπόγειο καφετέριας στο οποίο η πρόσβαση γινόταν μέσω μιας μικρής σκάλας. Εκτός της καφετέριας οι ουρές όσων ανέμεναν να παραλάβουν στολές ήταν τεράστιες ενώ η διαδικασία αναμονής διήρκεσε για περισσότερες από 5 ώρες με νεαρούς στημένους στο σημείο να αντιδρούν εκνευρισμένοι και να μεταδίδουν εικόνες στο tik tok αλλά και το Instagram.

 

Σε απόγνωση βρίσκονταν δε όσοι διαπίστωναν λάθος στο μέγεθος ή προβλήματα στη στολή και για να βγάλουν άκρη θα έπρεπε να περιμένουν ξανά στην ουρά που δεν τελείωνε.

 

Τα… όργανα ξεκίνησαν ωστόσο όταν πολλοί από αυτούς που παραλάμβαναν στολές μετά από ώρες αναμονής, διαπίστωναν ότι στην πλαστική σακούλα βρισκόταν μια στολή που δεν έμοιαζε με τη στολή που είχαν δει στην Αγορά Αργύρη όπου και η έκθεση των στολών των πληρωμάτων. Υπήρξε εκνευρισμός ενώ κάποιος από τους διαμαρτυρόμενους κάλεσε το ΣΔΟΕ, συνεργείο του οποίου έφτασε στο σημείο.

 

Κάποιοι δε,  έφυγαν χωρίς στολή αν και είχαν δώσει προκαταβολή, ενώ κάποιοι άλλοι, μπρος στο χάος που επικράτησε, επέλεξαν να χαρίσουν την προκαταβολή και να μην βγουν στο καρναβάλι.

 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Φυσικά δεν είναι το μοναδικό πλήρωμα στο οποίο παρατηρήσαμε τέτοιες εικόνες. Σε άλλα τρία παρατηρούνται ίδιες σκηνές. Οι τιμές των στολών σε αυτά τα πληρώματα δεν ξεπερνούν τα 45 ευρώ, σε αντίθεση με άλλες στολές που κάποιες φθάνουν να στοιχίζουν 100 ευρώ η μία! Πρόκειται για καλλιτεχνικές στολές που θα δούμε… στην αρχή της παρέλασης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement