Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δήμος Πατρέων: Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης της Κάτω Πόλης

Published

on

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

Το έργο ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου της Πάτω Πόλης βρίσκεται σε εξέλιξη και με αυτό αναβαθμίζεται πλήρως η εικόνα και η λειτουργία της πόλης μας.

Με το εν λόγω έργο εξυπηρετείται και ο μεγάλος στόχος που έχει τεθεί από την Δημοτική Αρχή για τη σύνδεση της πόλης με το παραλιακό της μέτωπο.

Ενώ ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα το τελευταίο τμήμα της Τριών Ναυάρχων (Ρήγα Φεραίου – Όθωνος Αμαλίας), σήμερα (Τρίτη 19 Μάρτη) ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της αξονοδιασταύρωσης της οδού Μαιζώνος με την Τριών Ναυάρχων που θα διαρκέσουν περίπου είκοσι (20) ημέρες και ακολούθως θα γίνουν εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων της οδού Μαιζώνος στο τμήμα Τριών Ναυάρχων μέχρι την οδό Γούναρη και εν συνεχεία στις οδούς Κανάρη – Σισίνη.

Παράλληλα για την επίσπευση των εργασιών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος του έργου, αύριο, Τετάρτη 20 Μάρτη, με δεύτερο συνεργείο ο ανάδοχος ξεκινά εργασίες ανακατασκευής της οδού Αράτου στο τμήμα Μαιζώνος – Υψηλάντου και μετά το Πάσχα αρχίζουν οι εργασίες πεζοδρόμησης της οδού Μαιζώνος από Αράτου προς πλατεία Γεωργίου.

Ζητείται η κατανόηση των δημοτών για την όποια όχληση θα προκληθεί λόγω των έργων που θα εκτελεστούν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement