Connect with us

Παναχαϊκή

Παίζει το τελευταίο της χαρτί…

Published

on

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται σήμερα (15:00) στη Ρόδο από τον Διαγόρα

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου χαρακτηρίζεται το σημερινό της Παναχαϊκής στη Ρόδο (15:00) με αντίπαλο τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Εάν η κοκκινόμαυρη ομάδα πάρει τρίποντο επί της γηπεδούχου θα έχει ελπίδες στην υπόθεση παραμονής, σε αντίθετη περίπτωση αποχαιρετά οριστικά τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ είχαμε αναφέρει ότι η Παναχαϊκή για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία πρέπει να κερδίσει τα εντός έδρας παιχνίδια της κάτι που δεν έπραξε με τον Γιούχτα, που ήταν και το πιο κομβικό.

Και αυτό διότι πλέον δεν παίζονται όλα μέσα στις τέσσερις γραμμές αλλά όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα υπάρχουν και οι «φιλικές» νίκες. Ήδη αυτό φάνηκε κυρίως από την πρεμιέρα των πλέι άουτ της παραμονής, όταν αναβλήθηκαν τα δύο παιχνίδια των «αιωνίων» και χθες ήρθε το «διπλό» από το Αιγάλεω (3-1 τον Ολυμπιακό Β), όπως φυσικά και η νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί του Γιούχτα. Οπότε η Παναχαϊκή για να μπορέσει να έχει μια… μικρή ευκαιρία στην παραμονή πρέπει να νικήσει οπωσδήποτε.

ΜΕ 24 ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Με 24 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε η Παναχαϊκή στη Ρόδο και μέσα σε αυτούς και ο ανέτοιμος Ιατρούδης και ο τραυματίας Πέρεθ που αναμένεται να είναι εκτός 20άδας. Η αποστολή αποτελείται από τους: Κολοβούρη, Οικονομάκη, Καραγιάννη, Νάστο, Λιοφάγο, Ζαμόρα, Μπαξεβάνο, Μπαρέ, Προύντζος, Κυρσανίδης, Μπόονεν, Μασούρα, Αλίμπε, Ζέκοφ, Μπετοσβίλι, Πετράτο, Παπαηλίου, Χριστόπουλο, Πέρεθ, Ιατρούδη, Ντε Τόμας, Γαϊτανίδη, Τραορέ, Ντε Ολιβέιρα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός- Αιγάλεω 1-3

Παναθηναϊκός- Γιούχτας 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αιγάλεω              20-26     19

Διαγόρας            22-30     17

Ολυμπιακός       37-24     15

Παναθηναϊκός  22-37     14

Γιούχτας              21-33     14

Παναχαϊκή         24-38     11

Απο ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν Αιγάλεω, Διαγόρας, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός 

Ροή ειδήσεων

Advertisement