Connect with us

Ερασιτεχνικό

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- PLAY OFF: Βήμα για τον τίτλο

Published

on

 

Στραμμένο σε δύο γήπεδα θα είναι σήμερα το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανμοβριακό και ο ΑΠΣ Πάτραι τον Άρη

 

 

Ατρόμητος Πατρών- Πανμοβριακός και Πάτραι – Άρης τα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Α’ Κατηγορίας.

Δυο αναμετρήσεις από τις οποίες οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα λίγο πριν την σέντρα η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαϊας ανακοίνωσε την απόφαση κατακυρώνοντας το παιχνίδι που είχε διακοπεί στο 36’ ανάμεσα στην Θύελλα και τον Ατρόμητο στην φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 3-0.

Τα βλέμματα σήμερα λοιπόν θα είναι στραμμένα στα Ζαρουχλέικα και στα Προσφυγικά με τα παιχνίδια να ξεκινούν όλα την ίδια ώρα (5μ.μ.).

Ο Ατρόμητος μετά την απόφαση επέστρεψε στην 1η θέση με 31 βαθμούς και ο Πανμοβριακός στην 3η με 29 βαθμούς. Μια από τις δύο ομάδες θα μείνουν λογικά εκτός τροχιάς σε περίπτωση νίκης ή θα δώσουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Άρη Πατρών εφόσον κερδίσει το Πάτραι στην κοινή έδρα των Προσφυγικών.

Μπορεί το παιχνίδι των Ζαρουχλεΐκων να έχει όλη την έννοια του ντέρμπι όμως και αυτό του Πάτραι με τον Άρη έχει την δικιά του αίγλη καθώς οι πράσινοι ναι μεν είναι αδιάφοροι αλλά έχουν αποδείξει ότι παίζουν όλα τα παιχνίδια με πρόσφατο αυτό με την Θύελλα που την πέταξε στο 93’ εκτός τροχιάς…

Να θυμίσουμε ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος με τον Πανμοβριακό μετράνε από μία νίκη και μάλιστα οι δύο εκτός έδρας με τον πρώτο να έχει κερδίσει στον Ριόλο με 2-1 και τον δεύτερο να έχει κερδίσει στα Ζαρουχλέικα με το ευρύ 3-0.

Ο Άρης από την άλλη στο εκτός τυπικά (κοινή) έδρας ματς με το Πάτραι ήρθε ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) ενώ στο δεύτερο παιχνίδι επικράτησε με το ευρύ 3-0.

Οι άλλες δύο αναμετρήσεις που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι ανάμεσα στον Διαγόρα και την Θύελλα και τον Κεραυνό και τη Νίκη Προαστίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Ατρόμητος Πατρών-Πανμοβριακός, Αλέξανδρος Φωκάς

Γήπ. Προσφυγικών: Άρης Πατρών- Α.Π.Σ. Πάτραι, Κώστας Οικονόμου

Γήπ. Βραχνεΐκων Δημ. Σιορώκος: Διαγόρας -Θύελλα Πατρών, Γιώργος Μπακόπουλος

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας: Κεραυνός -Νίκη Προαστίου, Βασίλης Τσάκης.

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF

 

A       Ν-Ι-Η Γ-Γ Β

Ατρόμητος            5        4-0-1  12-3 31

Άρης Πατρών       5        4-0-1 10-4 30

Πανμοβριακός      5        4-0-1 9-5 29

Θύελλα Πατρών   5        2-1-2 5-6 23

Νίκη Προαστίου   5        2-1-2 6-4 21

ΑΠΣ Πάτραι         5        1-1-3 6-12 19

Διαγόρας               5        0-2-3  3-7 17

Κεραυνός               5        0-1-4 1-11 16

Ροή ειδήσεων

Advertisement