Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ταξιδεύοντας με το… «Όνειρο»- Στην Κάτω Αχαΐα σήμερα η παράσταση του Άρματος Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Published

on

 

 

 

Με το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συνεχίζει με επιτυχία την καλοκαιρινή του περιοδεία στην ευρύτερη  Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την ΠΕΔ ΔΕ, με ελεύθερη είσοδο.

Σήμερα η παράσταση κάνει «στάση» στην Κάτω Αχαΐα, ενώ αύριο ταξιδεύει στην Αμαλιάδα.

Πρόκειται για ένα ερωτικό παιχνίδι παρεξηγήσεων και  ανατροπών, που συμβαίνει ανάμεσα σε τέσσερις νέους που κρύβονται στο δάσος. Ένα παιχνίδι που τα νήματά του, αριστοτεχνικά κινεί ο μεγάλος ελισαβετιανός συγγραφέας και στο οποίο εμπλέκονται  ξωτικά, δαιμόνια, ο βασιλιάς , η βασίλισσα,  και νεαροί Αθηναίοι.

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης. Σκηνοθεσία/διασκευή/δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Στρέπκος. Σκηνογραφία/ενδυματολογία: Κέννυ ΜακΛέλλαν. Μουσική σύνθεση: Διονύσης Μπάστας. Κινησιολογία: Ειρήνη Αποστολάτου. Σχεδιασμός φωτισμών: Βασίλης Κλωτσοτήρας. Teaser/video παράστασης: Beton Latex, Ιωάννης & Κοψίνης, Ανδρέας Σμυρίλιος. Φωτογράφιση παράστασης: Γιάννης Ανδρουτσόπουλος, Γιάννης Πεφάνης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Κόκκαλης, Θοδωρής Βραχάς, Ελίνα Σταμοπούλου, Σταυρούλα Τσιάμη, Γιάννης Γιαραμαζίδης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement