Connect with us

Αθλητισμός

Ο Ιστορικός ΝΟΠ παρουσίασε την συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Κραβαρίτη

Published

on

 

 

Ο ιστορικός ΝΟΠ άλλαξε σελίδα με την παρουσίαση του νέου επικεφαλής προπονητή του Ομίλου Δ. Κραβαρίτη που αφήνει μετά από πολυετή θετική παρουσία τους αθηναϊκούς πάγκους θέλοντας να οδηγήσει τον νεανικό Όμιλο στα μεγάλα σαλόνια. Οι διοικούντες τους δαίμονες που έχουν δείξει κατ’ επανάληψη την ευαισθησία που έχουν στις μικρές ηλικίες ευελπιστούν ότι οι πολυάριθμοι αθλητές θα αρπάξουν στην κυριολεξία την ευκαιρία και θα κάνουν την υπέρβαση. Είναι σε όλους γνωστό ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει προηγούμενο με δεδομένο ότι ο Αθηναίος προπονητής ήταν στα τέλη της άνοιξης υποψήφιος να αναλάβει την ομάδα του Ολυμπιακού

Ένας από τους μεγάλους στόχους του νέου προπονητή είναι να πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των αθλητών που θα πλαισιώσουν τα Εθνικά μας συγκροτήματα. Είναι αναμφισβήτητα αξιοσημείωτο ότι από την παρουσία του για μια δεκαετία στις υποδομές του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν μια σειρά από ταλέντα που επίσης συνεχίζουν να είναι πρωταγωνιστές σε υψηλό επίπεδο και αποτελούν στελέχη των Εθνικών μας ομάδων.

 

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΣΗ»

Ο αντιπρόεδρος του ΝΟΠ, Νίκος Φιλόπουλος, τον υποδέχθηκε και επίσημα τονίζοντας: «Θεωρούμε πολύ σοβαρή την κίνηση που δίνει τη ν δυνατότητα σε όλους τους μικρούς αθλητές και στους υπόλοιπους να δουλέψουν με πολύ υψηλά στάνταρ με μοναδική επιδίωξη να βρεθούν και πάλι στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους να αλλάξουν επίπεδο στην κυριολεξία.

ΔΗΜ. ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ: «ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ»

Επιστρέφω μετά από πολλά χρόνια όντας μέλος της ομάδας Εφήβων που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και κράτησε τον ΝΟΠ 17-18 χρόνια στην Α1 Εθνική Πόλο. Πάντα υπήρχε η επικοινωνία με τους παλιούς συναθλητές και πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή. Το μεγάλο δέλεαρ για την δική μου παρουσία είναι η παρουσία τόσο ταλαντούχων αθλητών και είναι χαρακτηριστικό ότι 6 αθλητές από τους 119 που βρίσκονται σε καμπ της Εθνικής Νέων προέρχονται από την Πάτρα. Με όπλο την σκληρή δουλειά ο μεγάλος στόχος μας είναι να βρεθεί και πάλι ο ΝΟΠ στην Α1 Εθνική Πόλο. Βασική προτεραιότητα είναι να αξιοποιήσουμε όλο το ταλέντο των παιδιών. Θα ήταν εύκολο να προσθέσουμε 4-5 έμπειρους αλλά θέλουμε αυτό να προέλθει από την αξιοποίηση των δικών μας παιδιών. Ο ΝΟΠ έχει την δική του βαρύτητα και είναι ευκαιρία με όπλο τον κόσμο του να βρεθεί και πάλι εκεί που αξίζει».

Ροή ειδήσεων

Advertisement