Connect with us

Παναχαϊκή

Ετοιμάζει νέες δοκιμές o Σ. Παπαδόπουλος

Published

on

 

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι σήμερα (5:30 μ.μ.) στη Νέα Σμύρνη

 

Η προετοιμασία της Παναχαϊκής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 το οποίο αναμένεται να δούμε πότε θα ξεκινήσει.

Οι κοκκινόμαυροι σήμερα (5:30 μ.μ.) αντιμετωπίζουν σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος ενδέχεται να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές έτσι ώστε να αξιολογήσει και κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες στις φιλικές αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα.

Μπορεί ο προπονητής της Παναχαϊκής μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με το Πάτραι να ανέφερε ότι δεν θα έχουμε άλλες αποχωρήσεις ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να είναι εφικτό καθώς ο αριθμός του ρόστερ αυτή την στιγμή ανέρχεται στους 29 ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση σίγουρα θα προσπαθήσει να το χαμηλώσει μετά την απόκτηση και του βραζιλιάνου Κάρλο Ντάνιελ (Καρλίτο) και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει και άλλη προσθήκη. Αυτή η μεταγραφή θα είναι κάτι το ιδιαίτερο, φυσικά όταν κάποιοι  κοκκινόμαυροι αποχωρήσουν.

H ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνηση ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε και την αποστολή που θα αναχωρήσει στη 1 μ.μ. το μεσημέρι για τη Νέα Σμύρνη.

Αυτή αποτελείται από τους: Θεοδωράκη, Μικέ, Σίλβα, Ν. Καρακλάιτς, Π. Καρακλάιτς, Κωνσταντακόπουλο, Λιμάτσι, Μακρή, Παπαχρονόπουλο, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τριμμάτη, Τσακμάκη, Τσιάρα, Χαντί, Ζυγκερίδη, Λινάρδο, Αγκαράι.

 

 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Ικανοποιημένοι είναι μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της Παναχαϊκής για την κίνηση που υπάρχει τόσο στα εισιτήρια διαρκείας όσο και για την κάρτα μέλους.

Όλοι εκτιμούν ότι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της SL2 τα εισιτήρια θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες των ανθρώπων της Παναχαϊκής.

Εξάλλου σε αυτό βοηθούν τόσο οι προσθήκες παικτών όσο και των οργανωμένων της Παναχαϊκής που καλούν μέσω ανακοινώσεων τους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.

 

Δημοσκόπηση από τους “Nortenos”

Δημοσκόπηση για το πώς κρίνουν οι φίλοι της Παναχαϊκής τις μέχρι τώρα προσθήκες στην ομάδα κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί «Nortenos».

Συγκεκριμένα: «Πώς κρίνετε τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου;”

Η δημοσκόπηση βρίσκεται στη σελίδα nortenospatras.gr.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement