Connect with us

Παναχαϊκή

Π. ΣΤΑΘΑΚΗΣ: «Θα ήμασταν αστείοι αν δεν στηρίζαμε άπαντες»

Published

on

 

 

Ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης μίλησε στη «Γ» για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τη συνέχεια της κοκκινόμαυρης ομάδας

 

Η Παναχαϊκή γνώρισε μια βαριά ήττα στην παράταση στον θεσμό του Κυπέλλου στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με σκορ 5-2.

Η αλήθεια είναι ότι στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης πουθενά δεν φαινόταν ότι η Παναχαϊκή θα χάσει από την συγκεκριμένη ομάδα που μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από τους κοκκινόμαυρους.

Τα γκολ που σημείωσε είναι από παιδαριώδη λάθη αλλά και πάλι βάσει της εικόνας δεν διαφαινόταν αυτή η συντριβή στην παράταση.

Μην ξεχνάμε ότι η Παναχαϊκή βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ σε εκτός έδρας ματς και από μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στον Βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 και οι κοκκινόμαυροι ποδοσφαιριστές ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ. Αυτό κάτι δείχνει.

Το τι συνέβη στην παράταση και είδαμε μια άλλη Παναχαϊκή αυτό πρέπει να το ανακαλύψει ο Σούλης Παπαδόπουλος και να διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος ωστόσο στις δηλώσεις του είπε κάτι που είναι πολύ σωστό. «Αδικούμε τους εαυτούς μας» και εμείς θα συμπληρώσουμε ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να βγάλουν… την προσωπικότητά τους.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον επικεφαλής της Παναχαϊκής, Πέτρο Σταθάκη και τον ρώτησε τι σημαίνει αυτός ο αποκλεισμός: «Δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα, ο θεσμός του Κυπέλλου για εμάς τελείωσε και πλέον στρέφουμε το μυαλό μας στο Πρωτάθλημα. Από το παιχνίδι του Κυπέλλου κρατάμε τα θετικά. Ξέρουμε πού πρέπει να δουλέψουμε και πού να βελτιωθούμε».

Σε ερώτηση αν η διοίκηση στηρίζει τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο ο Σταθάκης ήταν πέρα για πέρα κατατοπιστικός αναφέροντας: «Θα ήμασταν αστεία διοίκηση αν δεν στηρίζαμε άπαντες στην ομάδα για τα 30 λεπτά της παράτασης. Η ομάδα στην κανονική διάρκεια ήταν πολύ καλή. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

«Τέλεια η αντίδραση όλων»

Ερωτηθείς ο Πέτρος Σταθάκης αν στην φάση του πέναλτι που πήρε πίσω την απόφαση ο διαιτητής Τακίδης επηρεάστηκε η ομάδα απάντησε: «Ήταν τέλεια η αντίδραση των ποδοσφαιριστών αλλά και του πάγκου. Ο διαιτητής γιατί πήρε πίσω την απόφαση γνωρίζετε; Γιατί πολύ απλά αντέδρασαν οι παίκτες. Πολύ καλά έκαναν λοιπόν εκείνη την στιγμή αλλά και στη συνέχεια και αντιδρούν οι αντίπαλοι.

Η αντίδραση λοιπόν όλης της ομάδας ήταν τέλεια με τον παίχτη του Πανσερραϊκού Σάντι να παραδέχεται στο τέλος ότι έκανε χέρι.

«Ο ένας να στηρίζει τον άλλον»

Στην τελευταία μας ερώτηση αν μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στους παίκτες ανέφερε: «Φυσικά και μίλησα στους ποδοσφαιριστές. Μπήκα στο αγωνιστικό χώρο και τους ανέφερα ότι ο θεσμός του Κυπέλλου τελείωσε για εμάς. Προχωράμε βελτιώνοντας τα λάθη μας και ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Σίγουρα κάποιοι παίκτες πρέπει να βγάλουν την προσωπικότητά τους».

Ροή ειδήσεων

Advertisement