Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Δεν τα κατάφερε ο 22χρονος Δημήτρης Σκόνδρας – Παραμένει σε μηχανική υποστηρίξη για να γίνει δωρεά οργάνων

Published

on

 

Αν και έδωσε την πιο σκληρή αναμέτρηση για τη ζωή του ο 22χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκόνδρας, δυστυχώς δεν τα κατάφερε να βγει νικητής.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, πιστοποιήθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος, μετά από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που έγιναν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου και νοσηλευόταν διασωληνωμένος από το περασμένο Σάββατο.

Ο άτυχος Δημήτρης υποστηρίζεται μηχανικά καθώς οι γονείς του μέσα από τον ανείπωτο πόνο τους πήραν τη γενναία απόφαση επιδεικνύοντας μεγαλοψυχία να δωρίσουν τα όργανά του για να σωθούν άλλες ζωές.

Η θεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή, Μαρία Σταθά-Δελδήμου σε ανάρτησή της αργά χθες το βράδυ έγραψε: “Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια μου και η οικογένειά του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement