Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σάρωσε… ο Ι. Γεωργακόπουλος στην Γαλλία

Published

on

Ουκ ολίγες φορές έχουμε αναφέρει ότι ο Πατρινός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πειραιώς, Ιάσονας Γεωργακόπουλος, είναι ένα από τα καλύτερα ταλέντα που διαθέτει η Ελλάδα.

Ο Γεωργακόπουλος ήρθε… να το επιβεβαιώσει μία ακόμα φορά, καθώς στο Ευρωπαϊκό τουρνουά που διεξήχθη στην Γαλλία και συγκεκριμένα στην Ναντ, πήρε το τίτλου του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά τους. Ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο Reze International tournament στην Γαλλία και στον β’ όμιλο.

Εκεί αντιμετώπισε (Β’ όμιλο) τις εξής ομάδες: Rodez Aveyron Football, Stade Rennais FC, ASC Transylvania Bistrica, US Thouaréenne, FC Rivière des Galets και κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση καθώς Stade Rennais FC είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων και πέρασε στην πρώτη.

Στον Α’ όμιλο συμμετείχαν οι: AJ Auxerre, USJA Carquefou, FC Nantes, USSA Vertou, FC Rukh Lviv, Real Oviedo.

Οι δύο πρώτοι των ομίλων αγωνίστηκαν χιαστί με τον Ολυμπιακό και την Rennais FC να αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό.

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμα φορά αναδείχθηκε πρωταθλητής με την υπογραφή του ταλαντούχου κίπερ Ιάσονα Γεωργακόπουλο που κατέβασε… για μια ακόμα φορά τα ρολά…

Στον μεγάλο τελικό ο Γεωργακόπουλος στο πρώτο μόλις λεπτό απέκρουσε πέναλτι ενώ στην συνέχεια πραγματοποίησε δύο πολύ καλές αποκρούσεις κρατώντας τους «ερυθρόλευκους» μέσα στο παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0) με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Και εκεί ο Ιάσονας Γεωργακόπουλος έδειξε και πάλι την κλάση του καθώς απέκρουσε το πρώτο πέναλτι ενώ το 3ο σταμάτησε στο δοκάρι με τον Ολυμπιακό να αναδεικνύεται πρωταθλητής του Reze International tournament.

Η διοργάνωση μετά από ψηφοφορία ανέδειξε mvp του τουρνουά, ποιον άλλον, από τον Ιάσονα Γεωργακόπουλο, που μόλις στα 16 του έτη έχει μάθει να «σηκώνει» κούπες.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement