Connect with us

Αθλητισμός

Γέμισαν πάλι με παιδιά τα γήπεδα

Published

on

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στους μικρούς αθλητές. Εικόνες που πραγματικά είχαν λείψει απ’ όλους αντίκρισαν προπονητές, ιδιοκτήτες ακαδημιών αλλά και οι γονείς.

Οι μικροί αθλητές επιτέλους επέστρεψαν στα γήπεδα από τη Δευτέρα και η χαρά τους ήταν τεράστια με τα χαμόγελα να ζωντανεύουν… στο πρόσωπό τους.

Η «Γ» βρέθηκε σε ακαδημία της περιοχής και συνομίλησε με αρκετούς γονείς οι οποίοι ανέφεραν ότι τα παιδιά τους περίμεναν πώς και πώς να βρεθούν ξανά στο γήπεδο: «Αυτό που έζησαν τα παιδιά μας δεν περιγράφεται. Η κλεισούρα μέσα στο σπίτι για τόσους μήνες, μόνο καλό δεν τους έκανε» τόνισε η μητέρα του Θανάση, Γεωργία και συνέχισε: «Τα μοναδικά ενδιαφέροντα που είχαν ήταν η τηλεόραση, το τάμπλετ και το playstation, κάτι που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε και εμείς οι ίδιοι οι γονείς».

Ο πατέρας του μικρού Στέλιου, Δημήτρης δήλωσε ότι: «Περίμενε πώς και πώς ο γιος μου να επιστρέψει στο γήπεδο. Η χαρά του δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη ήταν. Τιμωρούσαν… τα παιδιά μας με λουκέτο στον αθλητισμό. Πολλές φορές αναφέρω στο παιδί μου ότι ο αθλητισμός είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία του και όταν σταμάτησε λόγω της πανδημίας με ρώταγε συνεχώς αφού πρέπει να είμαστε υγιείς γιατί σταματήσαμε; Απαντήσεις που δεν ξέραμε να του δώσουμε».

Κάλλιο αργά παρά ποτέ και οι μικροί αθλητές από την Δευτέρα έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις γεμάτοι κέφι και χαρά που πέρα από την γυμναστική τους και το παιχνίδι τους είδαν και τους φίλους τους που είχαν χάσει. Γιατί το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός πέρα από την εξάσκηση του σώματος δημιουργεί και φιλίες.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement