Connect with us

Παναχαϊκή

Δοκιμές εν όψει Κυπέλλου- Νέα επαφή με Αλεξόπουλο

Published

on

Θα κάνει σήμερα ο Σέρβος τεχνικός της Παναχαϊκής, Ζ. Κάλαϊτζιτς στο πρώτο της φιλικό (6 μ.μ.) με τον Κεραυνό 

 

 TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

E-mail: [email protected]

 

Ένα δίτερμα είναι το σημερινό (6 μ.μ.) φιλικό παιχνίδι της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ομάδα Α’ Κατηγορίας.

Ένα φιλικό που σκοπό έχει ο νέος Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να κάνει κάποιες δοκιμές εν όψει του κυριακάτικου αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Η ομάδα σίγουρα ακόμα δεν είναι έτοιμη αφού καλά, καλά δεν έχει κλείσει το ρόστερ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τόσο οι παίκτες όσο και ο Σέρβος τεχνικός δεν επιθυμούν να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σήμερα λοιπόν ο Κάλαϊτζιτς θα δοκιμάσει πιθανόν την 11άδα που έχει στο μυαλό του για τον αγώνα Κυπέλλου σε ένα δίτερμα περισσότερο και γι’ αυτό τον λόγο είναι κεκλεισμένων των θυρών ακόμα και για τους δημοσιογράφους.

ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡ

Όπως είχε αποκαλύψει η «Γ» πριν από λίγες ημέρες, στη λίστα του επικεφαλής της Παναχαϊκής, Πέτρου Σταθάκη, είναι ο έμπειρος επιθετικός της Καλαμάτας, Βαγγέλης Αλεξόπουλος. Μάλιστα η διοίκηση προχώρησε και σε συζητήσεις μαζί του και αναμένεται το τι θα αποφασίσει ο παίκτης.

Μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες της «Γ» προχθές άνθρωπος της Παναχαϊκής επικοινώνησε εκ νέου με τον έμπειρο επιθετικό ο οποίος μάλλον τους έβαλε ξανά στη λίστα αναμονής.

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από την ομάδα του Ηροδότου και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 από τα Τρίκαλα και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Αλεξόπουλος έγινε γνωστός με την ονειρική εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδος, όταν η Καλαμάτα αντιμετώπισε την ΑΕΛ και με δικό του χατ-τρικ συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement