Connect with us

Αθλητισμός

Να ενισχυθεί στα μετόπισθεν ψάχνει η Παναχαϊκή – Στην Κηφισιά ο Σωτηράκος που είχαν δείξει ενδιαφέρον οι κοκκινόμαυροι

Published

on

Η διοίκηση, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει, θέλει να κτίσει άμυνα από «γρανίτη» και οι κινήσεις της προς αυτή την κατεύθυνση είναι πολύ προσεκτικές.

Μετά την ολοκλήρωση της γραμμής με το Νο1 θέλει και μια τριάδα έμπειρων ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» λοιπόν η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή με ξένο ακραίο ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να υπάρξει συμφωνία.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΟ

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής είχαν επαφή και με τον έμπειρο αμυντικό Γιάννη Σωτηράκο που έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά. Ο ίδιος όμως απάντησε αρνητικά, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Κηφισιάς.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΡΟΣΤΕΡ

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ ρωτήθηκαν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής για ποιο λόγο δεν ζήτησαν αναβολή του Κυπέλλου με τον Φωστήρα την Κυριακή έτσι ώστε να υπάρχει ο χρόνος να ενισχυθεί η κοκκινόμαυρη ομάδα ακόμα πιο πολύ.

Πέραν λοιπόν του ότι δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο, όπως μας δήλωσαν, γιατί η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα, ο προπονητής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς τόνισε: «Έχω εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό και στον Ταύρο θα αγωνιστούμε με πάθος για την πρόκριση».

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗΣ

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement