Connect with us

Αθλητισμός

Τιμή για την Αχαΐα- Στο ψηλότερο σκαλοπάτι της Ευρώπης ο Μεϊντανάς

Published

on

 

Μέσα στα όποια προβλήματα υπάρχουν στον αθλητισμό ελέω πανδημίας ευτυχώς υπάρχουν και οι ευχάριστες ειδήσεις όπως αυτή του έμπειρου διαιτητή Ανδρέα Μεϊντανά.

Η ΕΠΟ πρότεινε στην ΟΥΕΦΑ να αντικατασταθεί ένας βοηθός (λόγω ηλικίας αποχώρησε) που αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και φυσικά θα γίνει δεκτή.

Ο Μεϊντάνας είναι ένας άριστος διαιτητής με «ατσαλένιο» χαρακτήρα και αποτελεί τιμή για την δικιά μας ένωση να αγωνίζεται στα μεγάλα «σαλόνια» της Ευρώπης.

Ο έμπειρος διαιτητής που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα ασχολήθηκε με την διαιτησία το 2006 στην Αθήνα και στην Αχαΐα ήρθε το 2014 ως βοηθός της Β’ Εθνικής. Το μεγάλο βήμα στα «σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ έκανε το 2017 προς 2018 και αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που βρίσκεται στους πίνακες.

Συγχαρητήρια από την επιτροπή και τον Σύνδεσμο

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαΐας που αποτελείται από τους Ανδρέα Τριανταφύλλη (πρόεδρο), Παναγιώτη Ανδριόπουλο (αντιπρόεδρο), Άγγελο Αποστολόπουλο και Γιάννη Παπαντωνόπουλο (μέλη), συγχαίρει τον Ανδρέα Μεϊντανά που εντάχθηκε στην πρόταση της ΚΕΔ/ΕΠΟ για Διεθνής Βοηθός (FIFA) της περιόδου 2021. Όλοι τους εύχονται στον Ανδρέα καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες.

Παράλληλα και ο σύνδεσμος διαιτητών εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον Ανδρέα Μεϊντανά για την επιλογή του από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο στους πίνακες Διεθνών Βοηθών Διαιτητών (FIFA) περιόδου 2020-2021 και του εύχονται υγεία και κάθε επιτυχία. Είναι η μεγαλύτερη τιμητική διάκριση που μπορεί να έχει ένας διαιτητής.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement