Connect with us

Ερασιτεχνικό

Κορυφή για δύο (Oλα τα Φ.Α. του Α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Αχαϊκή και Λιμνοχώρι ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς

 

Κουτσουρεμένη ήταν η 9η αγωνιστική στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας με την Αχαϊκή και το Λιμνοχώρι να ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο με νίκες.

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν δύσκολα στην έδρα τους απέναντι στον μαχητικό Αχαιό που είχε απουσίες με σκορ 4-3 ενώ το Λιμνοχώρι χάρης στο τέρμα που σημείωσε ο Γκότσης πέρασε το εμπόδιο του Δία στο Πετρωτό.

Και οι δύο μοιράζονται την κορυφή με 22 βαθμούς ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο με επτά νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα.

Το παιχνίδι του Πανμοβριακού Ριόλου με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων αναβλήθηκε λόγω του ότι η φιλοξενούμενη ομάδα βρίσκεται σε καραντίνα μετά τα κρούσματα που βρέθηκαν. Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας όρισε νέα ημερομηνία με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 1/12.

Επίσης αναβλήθηκε και το παιχνίδι της Δόξας Παραλίας με τη Δόξα Νιφορεΐκων. Η γηπεδούχος ομάδα μετά τον ξαφνικό θάνατο του πρώην τεχνικού της Γιάννη Γεωργιτσόπουλου ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης στην οποία συμφώνησε η Δόξα Νιφορεΐκων και ενέκρινε στην συνέχεια η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας. Η εν λόγω αναμέτρηση ορίστηκε σε νέα ημερομηνία με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται την Τετάρτη (24/11).

Τέλος ο Ίκαρος Πετρωτού δεν χρειαζόταν να «ιδρώσει» για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στη Δόξα Χαλανδρίτσας. Το συγκρότημα του Άγγελου Σταθόπουλου πήρε άκοπα το «τρίποντο» αφού η ομάδα της Χαλανδρίτσας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

 

 

MVP

Την στήλη του mvp αυτή την αγωνιστική (9η) κλέβει ο έμπειρος επιθετικός της Αχαϊκής Ανδρέας Λαζανάς. Η ομάδα της Κ. Αχαΐας πήρε μια δύσκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στον Αχαιό με το βαρύ πυροβολικό των κιτρινόμαυρων να σημειώνει τα δύο από τα τέσσερα τέρματα προσφέροντας τα μέγιστα στο συγκρότημα του Γιώργου Λαγού.

 

 

Καθάρισε… ο Γκότσης

Σπουδαία και πολύ σημαντική κρίνεται η νίκη που σημείωσε την Κυριακή το μεσημέρι το Λιμνοχώρι στον γήπεδο του Πετρωτού κόντρα στον Δία Σαραβαλίου. Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τη συνάντηση το σημείωσε ο Παναγιώτης Γκότσης στο 75’ χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι πράσινοι πέρασαν ένα ακόμα εμπόδιο και παρέμειναν στην πρώτη θέση έχοντας συγκάτοικο την Αχαϊκή.

 

ΑΧΑΪΚΗ-ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ 4-3

ΓΚΟΛ: 13΄πεν., 54΄ A. Λαζανάς, 33΄Σέρμπος, 35΄ Καζαντζής – 18΄ Καλογερόπουλος, 23΄ Μικελάτος, 45΄ Ανδρεόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Βαβαρούτας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 36΄Γ. Λαζανάς.

ΑΧΑΙΚΗ (Γ. Λαγός): Σταθόπουλος, Πογιατζής (80’ Λαμπρόπουλος), Σαν Φιλίππο, Γ. Σέρμπος, Χρυσανθόπουλος (8’ Αγγελόπουλος), Κατσίνας, Μούζος, Ντουράι (80’ Γκοτσόπουλος), Λαζανάς, Μπουρλάκης, Καζαντζής (56’ Μπίκος).

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Σ. Παναγόπουλος): Στεφανόπουλος, Καλύβας, Λαζανάς, Καφεντζής (68’ Μπρούλιας), Κυριαζόπουλος, Κλουκινιώτης, Καντάς (65’ Ανδριέλλος), Σουβαλιώτης, Μικελάτος, Καλογερόπουλος, Ανδρεόπουλος (60’ Χατζήπαπας).

 

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ-ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ 0-1

ΓΚΟΛ: 75΄ Γκότσης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξης Καμζόλας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82’ Μαντάς.

ΔΙΑΣ ΣΑΡ. (Χ. Ξυπολιάς): Διαμαντόπουλος, Πέτροβας, Μαρκεζίνης, Σπαθάρας, Νικολάου, Ζησιμόπουλος, Καπερώνης, Κακαρούμπας (75’ Θεμιστοκλόπουλος), Δ. Παναγιωτόπουλος, Γκολφινόπουλος, Β. Παναγιωτόπουλος.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Α. Πετρόπουλος): Δρόσος, Καραμαλίκης, Καρίτσας (53’ Α. Γερασιμόπουλος), Μούζος, Τζίμας, Κωστούρας, Νιφόρας, Σουρανής, Γκότσης, Μαντάς, Ν. Βλάχος (84’ Α. Βλάχος).

 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Αναβλήθηκε)

ΓΚΟΛ:-

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:-

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

Το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων και τον Δία αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στην γηπεδούχο ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Αστέρα είχε κρούσματα από την 8η αγωνιστική και προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύει ότι νοσούν οι ποδοσφαιριστές. Έτσι λοιπόν η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας ανέβαλε την αναμέτρηση με τον Αχαιό και λογικό είναι να αναβληθεί και η επόμενη (9η) με τον Πανμοβριακό καθώς το υγειονομικό πρωτόκολλο αναφέρει ότι για δέκα ημέρες δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Αστέρας ωστόσο την προσεχή Τετάρτη (24/11) θα δώσει το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής με τον Αχαιό.

 

ΔΟΞΑ ΠΑΡ. – ΔΟΞΑ ΝΙΦ. (αναβλήθηκε)

ΓΚΟΛ:-

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:-

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

Ένα ακόμα ματς της 9ης αγωνιστικής δεν διεξήχθη όμως αυτή την φορά δεν αφορά την covid 19. Πριν λίγες ημέρες «έφυγε» ο πρώην τεχνικός της Δόξας Παραλίας Γιάννης Γεωργιτσόπουλος από σοβαρή ασθένεια με τη διοίκηση να ζητάει την αναβολή της αναμέτρησης με την Δόξα Νιφορεΐκων. Φυσικά σε αυτό συμφώνησε και η φιλοξενούμενη ομάδα οπότε η αρμόδια επιτροπή ανέβαλε και αυτό το παιχνίδι.

 

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡ.- ΔΟΧΑ ΧΑΛ. α.α. 3-0

O Ίκαρος Πετρωτού δεν αγωνίστηκε στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού η Δόξα Χαλανδρίτσας τελικά δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί, παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Σταθόπουλος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποια άλλη αναμέτρηση της Α’ Κατηγορίας.

 

ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δίας – Λιμνοχώρι…………………………..0-1

Αχαϊκή – Αχαιός……………………………4-3

Ίκαρος Πετρ. – Δόξα Χαλ………α.α.  3-0

Δόξα Παρ. – Δόξα Νιφ……………….(24/11)

Πανμοβριακός – Αστέρας Τσουκ….(1/12)

 

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αχαιός- Ίκαρος Πετρ.

Δόξα Χαλ.- Δόξα Παρ.

Αχαϊκή- Πανμοβριακός

Δόξα Νιφ.- Λιμνοχώρι

Αστέρας Τσουκ.- Δίας

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement