Πέμπτη 13 Μαΐου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Φώτης Κουτρόπουλος: «Δεν θέλουμε ημίμετρα…»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Η εστίαση χρειάζεται γενναία μέτρα στήριξης και όχι τα ημίμετρα που ανακοινώθηκαν διότι διαφορετικά θα καταστραφεί.

Δεν θα επιβιώσουμε ως επιχειρήσεις και θα χαθούν οι θέσεις εργασίας εάν η πολιτεία δεν μας ενισχύσει. Χρειαζόμαστε χρηματοδότηση και όχι δανεισμό για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την δραστηριότητά μας ως κλάδος. Στην Πάτρα η εστίαση είναι η ραχοκοκκαλιά της τοπικής οικονομίας και ο αιμοδότης της καθώς στηρίζει και άλλους κλάδους. Εχουμε δεχθεί μείωση του τζίρου μας ήδη κατά 50%, οι φοιτητές έφυγαν και δεν ξέρουμε εάν θα επιστρέψουν και πότε και χωρίς στήριξη από την πολιτεία θα κλείσουμε οριστικά. Περιμένουμε να γίνουν πράξη οι εξαγγελίες, να μας βοηθήσει η κυβέρνηση να επιβιώσουμε» δηλώνει ο Φώτης Κουτρούπουλος, ιδιοκτήτης της αλυσίδας των καταστημάτων Corretto Cafe στην Πάτρα.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έρχεται με έξι δρομολόγια

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ξεκινούν εκτός απροόπτου από την Δευτέρα 17 Μαΐου τα δρομολόγια του Προαστιακού μέχρι την Κάτω Αχαΐα. Σύμφωνα με το μέλος του ΔΣ του ΟΣΕ, Μάκη Κατσιγιάννη, ο οποίος είχε επικοινωνία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το διευθύνοντα σύμβουλό της, Φίλιππο Τσαλίδη, τα δρομολόγια προς Κάτω Αχαΐα θα είναι έξι την ημέρα, ανά δύο ώρες. Πιο συγκεκριμένα, ανά μία ώρα ο Προαστιακός θα πηγαίνει έως Καμίνια και ανά δύο έως Αχαγιά. Άρα τα δρομολόγια προς την περιοχή θα είναι 12 ημερησίως και 24 συνολικά από και προς τα δυτικά. Eλπίζουμε, όπως και όλοι, αυτή να είναι η τελευταία ημερομηνία που ανακοινώνεται για την επέκταση του Προαστιακού…

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Ένας στους τρεις έχει εμβολιαστεί

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εμφανίζονται στη σχετική πλατφόρμα (emvolio.gov.gr) 95.794 πολίτες στην Αχαΐα έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου. Αυτό σημαίνει ότι ένας στους τρεις πολίτες στο νομό έχουν κάνει το εμβόλιο (τουλάχιστον την πρώτη δόση), ενώ και τις δύο δόσεις έχουν κάνει περισσότεροι από 30.000 πολίτες. Δηλαδή, πλήρης εμβολιασμός για ποσοστό 10% του πληθυσμού της Αχαίας και μερικός εμβολιασμός για το 33%.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η πανδημία απλά… κουκούλωσε για λίγο το πρόβλημα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Είναι αλήθεια ότι το άνοιγμα της αγοράς, των σχολείων, κλπ, αύξησε κατά πολύ την κινητικότητα και το αποτέλεσμα είναι, η Πάτρα να έχει επιστρέψει σε καθημερινότητα… μποτιλιρισμάτων, διπλοπαρκαρισμάτων και γενικότερα, παράνομων σταθμεύσεων.

 

Έτσι και η αστυνομία, προσπαθώντας να ελέγξει την κατάσταση, προχωράει πλέον στην επιβολή προστίμων ή και αφαίρεσης πινακίδων. Η ανάγκη να υπάρξει ένα νέο κυκλοφοριακό σχέδιο στην Πάτρα καθώς και περισσοτέρων χώρων στάθμευσης δεν… εξαφανίστηκε λόγω της πανδημίας. Απλά «κουκουλώθηκε» για λίγο. Και επανέρχεται…

 

 

Περισσότερα
EKO
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Super market arapis
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα