Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θετικό στον κορωνοϊό 12χρονο παιδί- Εισήχθη στην Παιδιατρική του ΠΓΝΠ με ήπια συμπτώματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Χθες εισήχθη για νοσηλεία και ένα 12χρονο παιδί με ήπια συμπτώματα στον ειδικό θάλαμο νοσηλείας της Παιδιατρικής του ΠΓΝΠ, ενώ νοσηλεύεται και 27χρονος.

Στο ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας» αυξήθηκε ο αριθμός των διασωληνωμένων καθώς στη ΜΕΘ Covid νοσηλεύονται πέντε ασθενείς, ενώ χθες μεταφέρθηκε διασωληνωμένος από το Ναύπλιο ακόμη ένας ασθενής, ο οποίος έχει υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.

Στην κλινική Covid του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύονται 13 ασθενείς με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ηλία Θεοδωρόπουλο την Παρασκευή το βράδυ ολοκληρώθηκε επιτυχώς η μετακίνηση των κλινικών για να αναπτυχθούν κι άλλες κλίνες κορωνοϊού, βάσει του σχεδίου που εκπονήθηκε, ενώ το Σάββατο το πρωί παρελήφθη εξοπλισμός για την ανάπτυξη τουλάχιστον ακόμη δύο κλινών ΜΕΘ Covid19, οι οποίες αναμένεται να παραδοθούν εντός των επόμενων ημερών, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό σε μνημόσυνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένταση σε εκκλησία το πρωί του Σαββάτου.

Τελειώνοντας τα δύο μνημόσυνα αρπάχτηκαν μεταξύ τους οι συγγενείς ποιος θα μοιράσει τα κόλλυβα από την κεντρική πόρτα και ποιος από την αριστερή είσοδο του Ναού. Δυστυχώς κανένας δεν υποχωρούσε μέχρι που παρενέβησαν οι επίτροποι και προκρίθηκε η λύση να τραβήξουν κλήρο…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το διαζύγιο γνωστού συμπολίτη και η εκδίκηση στην πρώην σύζυγο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη για τη συμπεριφορά συμπολίτη, ο οποίος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, αλλά ταυτόχρονα σχεδίασε να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του.

Παρά το γεγονός ότι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, αυτός επέλεξε ως μέσο εκδίκησης να αφήσει την ίδια και τα παιδιά τους αρκετές ημέρες χωρίς ρεύμα, μη καταβάλλοντας το ποσό που αντιστοιχούσε για την εξόφληση του λογαριασμού.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Self tests στα σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε ο Κοντοζαμάνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα των self tests.

«Η δράση αυτή είχε επιτυχία και γι’ αυτό θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες για Δημόσιο, εργαζόμενους στην εστίαση και τους νέους, με εξαίρεση τα άτομα που είναι εμβολιασμένα. Χθες συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους των φαρμακοποιών και τους ζητήσαμε να συνεχιστεί η διάθεση των self tests από τα φαρμακεία το επόμενο δίμηνο προς τους συμπολίτες μας που προαναφέραμε».

Στην συνέχεια, ο υφυπουργός είπε πως αναμένεται η απάντηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και πως ελπίζει να απαντήσουν θετικά, ενώ έριξε τα… βέλη του σε δύο Συλλόγους Φαρμακοποιών που εξέδωσαν σήμερα ανακοινώσεις λέγοντας πως δεν θα συνεχίσουν την διάθεση των self tests.

Για την περιοχή της Αχαΐας, όπου ο τοπικός σύλλογος αποφάσισε την αναστολή, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να γίνει η διάθεση μέσω των σούπερ μάρκετ.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement
Coffe Island

Αυτή την εβδομάδα