Connect with us

Παναχαϊκή

Την Τρίτη το νέο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 με την ελπίδα να υπάρξουν εξελίξεις

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Η εβδομάδα τελειώνει σήμερα χωρίς καμία ουσιαστική εξέλιξη σχετικά με το μέλλον της Σούπερ Λιγκ 2 η οποία παραμένει στον αέρα και κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε δηλώσει το περασμένο σαββατοκύριακο πως μέσα στην εβδομάδα θα υπήρχαν εξελίξεις όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο κι η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για όλους τους εμπλεκόμενους.
Το μόνο που έγινε γνωστό χθες είναι πως το μεσημέρι της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 το οποίο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.
Τα μέλη της διοργανώτριας θα συζητήσουν ξανά τα θέματα της έναρξης της Super League 2 και της παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ με την ελπίδα μέχρι την Τρίτη να έχει υπάρξει κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη.
Θυμίζουμε πως το Δ.Σ. ήρθε με πρωτοβουλία της Παναχαϊκής η οποία μαζί με Ιεράπετρα και τα Χανιά ζήτησαν το Δ.Σ. προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.
Οι πληροφορίες λένε πως αρκετές ΠΑΕ θα ζητήσουν να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα και σε διαφορετική περίπτωση θα προταθούν συγκεκριμένα μέτρα προκειμένου να πιέσουν την κυβέρνηση.
ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2»
Ένα ξεχωριστό στοιχείο που έχει τη σημασία του είναι οι χθεσινές δηλώσεις του Καθηγητή Μικροβιολογίας και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Αλκιβιάδη Βατόπουλου, ο οποίος μίλησε σε εκπομπή στο ΣΚΑΪ για την Σούπερ Λιγκ 2.
«Έγινε μια συζήτηση αλλά αναβλήθηκε η απόφαση. Θα ξανασυζητηθεί το θέμα της Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ την επόμενη εβδομάδα» είπε ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος ο οποίος με αυτές τις δηλώσεις αφενός αφήνει σημάδια αισιοδοξίας κι αφετέρου διαψεύδει έμμεσα τον συνάδελφό του Ν. Σύψα που έλεγε πως δεν υπάρχει αίτημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 θα συζητήσει η επιτροπή στη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement