Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή κάτι χρωστάει στα Τρίκαλα από τη «φιλική» ήττα στο Βόλο

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Παναχαϊκή και Τρίκαλα θα είναι το πρώτο ζευγάρι που θα αναμετρηθεί στη φετινή Σουπερ Λιγκ 2. Φέτος έχουν συναντηθεί σε φιλικό επίπεδο όταν είχαν δώσει αγώνα στο γήπεδο του Βόλου τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της πατρινής ομάδας στην Πορταριά Πηλίου.

Η «Γ» είχε βρεθεί σε εκείνο το φιλικό τεστ και είχε δει από κοντά πως οι κοκκινόμαυροι είχαν σταθεί άτυχοι στο εν λόγω παιχνίδι. Αν και ήταν ακόμα σε διαδικασία μονταρίσματος, ήταν καλύτεροι από τα Τρίκαλα αλλά στα τελευταία λεπτά σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες, είχαν βάλει γκολ και είχαν νικήσει.
Η εν λόγω ήττα είχε πειράξει τότε τους ανθρώπους της ομάδας και ήταν αντικείμενο συζήτησης στο ξενοδοχείο οπότε αυτό αποτελεί κι ένα έξτρα κίνητρο για να δώσουν απαντήσεις στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Τώρα η ομάδα έχει διαφορετικό προπονητή καθώς τότε στον πάγκο ήταν ο Δ. Ελευθερόπουλος τον οποίο διαδέχθηκε ο Ν. Παπαδόπουλος ο οποίος πλέον μετά από σχεδόν τρεις μήνες στην ομάδα έχει περάσει την δική του φιλοσοφία.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑ
Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα και φυσικά δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από τη νίκη ώστε να μπει με το δεξί.
Ένα τρίποντο στην πρεμιέρα θα δώσει ώθηση όχι μόνο αγωνιστική αλλά και βαθμολογική στους κοκκινόμαυρους ενόψει και της δύσκολης εξόδου στη Ρόδου και έτσι η νίκη είναι σχεδόν επιτακτική ανάγκη.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο «Αλ. Σπανός» όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ρίξει βάρος στην τακτική και θα κάνει δοκιμές για την 11άδα.
Ο Έλληνας προπονητής έχει κατασταλάξει στο μεγαλύτερο μέρος για τους 11 που θα ξεκινήσουν όμως υπάρχουν μερικά ερωτηματικά και για αυτό έκανε χθες και σήμερα δοκιμές για να βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα.
• Εργασίες γίνονται από χθες στο γήπεδο της Αγυιάς όπου η ΠΑΕ πραγματοποιεί παρεμβάσεις και βελτιωτικές κινήσεις τόσο στα αποδυτήρια του γηπέδου όσο και σε διάφορους άλλους χώρους ενόψει της πρεμιέρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement