Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή μετά το διπλό στη Λάρισα, άλλαξε ψυχολογία και «βλέπει» Ιωνικό

Published

on

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ
Ημέρα ξεκούρασης η χθεσινή για τους κοκκινόμαυρους μετά το σημαντικό διπλό που απέσπασαν στη Λάρισα με 3-0 από τον Απόλλωνα.
Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να ξεκουραστούν και από σήμερα θα «ριχτούν» ξανά στην μάχη της προετοιμασίας για το μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό.

Το κακό είναι ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον έμπειρο αμυντικό Λαρέα που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.
Όπως και να έχει η νίκη αυτή επί του Απόλλωνα δίνει άλλον αέρα… στους κοκκινόμαυρους με την ψυχολογία τους να είναι στα ύψη και αυτό θα βοηθήσει πολύ στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ένα ματς πολύ δυνατό που αν καταφέρουν οι κοκκινόμαυροι να κερδίσουν το διπλό στη Λάρισα θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική.
ΒΡΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Όλοι στο στρατόπεδο των κοκκινόμαυρων είναι ικανοποιημένοι για το σπουδαίο «τρίποντο», παράλληλα όμως βράζουν… για τη διαιτησία.
Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Παναχαϊκή δέχεται… μια «εχθρική» διαιτησία και στην διοίκηση είναι όλοι ανήσυχοι. Έβγαλαν μια ανεπίσημη ανακοίνωση που ανέφερε ότι η διαιτησία του Σταύρου Τσιμεντερίδη ήταν για γέλια και για κλάματα. Ταυτόχρονα, ερωτηματικά προκαλούν οι πολλές στοχευμένα άστοχες αποφάσεις…
Η αλήθεια είναι ότι όταν δόθηκε το πέναλτι ο διαιτητής έκανε πολλή ώρα να το καταλογίσει με τη διοίκηση να απορεί αν υπήρχε VAR στο γήπεδο.
Πάντως στο παιχνίδι της Κυριακής οι κοκκινόμαυροι νίκησαν αντίπαλο και διαιτησία παίζοντας με δέκα παίκτες αφού ο διαιτητής εφηύρε δύο κίτρινες κάρτες στον Λαρέα ο οποίος μάρκαρε καθαρά τον αντίπαλό του.
ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ
Στα συν είναι ότι η επιθετική γραμμή της Παναχαϊκής βρίσκει εύκολα δίχτυα και στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ 2 διαθέτει την καλύτερη επίθεση με εννιά τέρματα. Μέχρι στιγμής ο Μπάτροβιτς είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με τρία τέρματα και ακολουθούν με δύο τέρματα οι Γιούσης, Κουσκουνάς και από ένα οι Αραβίδης και Κόκας.
Όσο αφορά τα αμυντικά μας καθήκοντα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα δεν δεχτήκαμε για πρώτη φορά γκολ. Και στο ποδόσφαιρο όταν μπορείς να σκοράρεις αν δεν δεχτείς γκολ τότε επιτυγχάνεις τον στόχο σου.
ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ
Όπως είχε αναφέρει η διοίκηση της Παναχαϊκής το Σάββατο δεν θα πραγματοποιηθεί καμία μεταγραφή στηρίζοντας το υπάρχον υλικό.
Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα άνθρωποι της ΠΑΕ επισήμαναν για μια ακόμα φορά ότι δεν θα υπάρξει καμία προσθήκη στηρίζοντας τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ
Στο μεταξύ, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα μπουν στα ταμεία των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 τα χρήματα από την 1η δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΕΡΤ.
Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής περιμένουν με αδημονία το ποσό που αναμένεται να ξεπεράσει τα 60.000 ευρώ και θα βοηθήσει σημαντικά να καλυφτούν διάφορες «τρύπες» στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement