Connect with us

Παναχαϊκή

Ο προπονητής του Ιωνικού Δ. Σπανός μιλά στη «Γ» για το ντέρμπι με την Παναχαϊκή

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ένα από τα πιο δύσκολα μέχρι στιγμής παιχνίδια έχει μπροστά της η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία την Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό με στόχο τη νίκη.

Η ομάδα της Νίκαιας είναι από αυτές που διεκδικούν άνοδο, έχουν μπαρουτοκαπνισμένο προπονητή όπως είναι ο Δημήτρης Σπανός και επίσης ρόστερ με έμπειρους παίκτες για τον στόχο του πρωταθλητισμού.
Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό η πατρινή ομάδα να πιάσει νέα καλή εμφάνιση και να φτάσει στη νίκη απέναντι σε έναν ανταγωνιστή που θα την εδραιώσει στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα και στο κόλπο της ανόδου.
Η «Γ» μίλησε χθες με τον προπονητή του Ιωνικού Δημήτρη Σπανό ο οποίος έχει περάσει 3 φορές από τον πάγκο της Παναχαϊκής και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα…
«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας» είπε αρχικά ο τεχνικός Δημήτρης Σπανός και πρόσθεσε: «Ξέρουμε την δυσκολία του αγώνα, σεβόμαστε απεριόριστα τον αντίπαλό μας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα είναι δύσκολο ματς και πιστεύω πως θα προσφέρουμε θέαμα».
ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΥΣ
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής κρατούν χαμηλούς τόνους παρά την τριάρα στη Λάρισα και βλέπουν με ανεβασμένη ψυχολογία το παιχνίδι της Κυριακής γνωρίζοντας φυσικά πως θα είναι δύσκολο.
Η ομάδα της Νίκαιας είναι μόνο 1 βαθμό πιο πίσω από την πατρινή ομάδα και για αυτό το λόγο θέλει να πάρει βαθμούς μέσα στην Αγυιά όμως στον αντίποδα και οι κοκκινόμαυροι θέλουν το «τρίποντο» για να κάνουν το +4 από τον Ιωνικό.
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΤΕΣΤ
Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής αύριο θα προχωρήσουν σε νέα τεστ covid-19 όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της κατηγορίας.
Λογικά τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά μεθαύριο και θα ξεκαθαριστεί αν θα υπάρξει οποιαδήποτε απώλεια ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιωνικό αλλά και τους ματς της Τετάρτης με την Δόξα Δράμας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο αγωνιστικό μέρος στην δράση επέστρεψαν από χθες οι παίκτες της Παναχαϊκής οι οποίοι προπονήθηκαν στο γήπεδο της Οβρυάς με τον Παπαδόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός από τους Αργυρόπουλο-Σούλη που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και είναι ακόμα άγνωστο αν θα είναι διαθέσιμοι για την Κυριακή.
• Όπως έγραψε η «Γ» από τη Δευτέρα, ο Αχαιός Ανδρέας Βασιλόγιαννης από την στιγμή που δεν προχώρησε με την Παναχαϊκή, υπέγραψε χθες στα Χανιά ως το τέλος της σεζόν και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κρήτης.
• Να σημειωθεί πως παρά την απόφαση της διοίκησης να μην προχωρήσει σε μεταγραφές, ο Δημήτρης Γκίνο παραμένει στην Πάτρα και προπονείται με την ομάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement