Connect with us

Βόλεϊ

Η Πατρινή Βασιλική Παυλόπουλου άλμα στη volleyleague, μετακόμισε στο Μαρκόπουλο

Published

on

Ένα σημαντικό άλμα στην καριέρα της κάνει η Πατρινή Βασιλική Παυλόπουλου οποία  θα αγωνιστεί στη volleyleague γυναικών που ξεκινά το Σάββατο,  φορώντας τη φανέλα τα Μαρκόπουλου όπου μάλιστα αναμένεται να έχει χρόνο συμμετοχής παρότι ηλικιακά ανήκει στις νεάνιδες.

Η Πατρινή πασαδόρος ανήκει στον Απόλλωνα Πατρών με τον οποίο έκανε πολύ καλή εμφανίσεις και το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεική στην Άρτεμις Κορυδαλλού που συμμετείχε στη preleague.

Μετά όμως από το lock down στο βόλεϊ λόγω του covid-19  υπήρξαν ανακατατάξεις και στο πλαίσια αυτό, επειδή ξεκινά η vollyleague  έγιναν μεταγραφικές κινήσεις από πολλές ομάδες.

Ανάμεσα σε αυτές τις κινήσεις, ήταν και η μεταγραφή της Παυλόπουλου στο Μαρκόπουο  η οποία την απέκτησε με υποσχετική και με τη σύμφωνη γνώμη του Απόλλωνα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Μαρκόπουλου αναφέρει: «Καλωσορίζουμε στον ΑΟ Μαρκοπούλου τη Βασιλική Παυλοπούλου. Η 19χρονη πασαδόρος (2002-10-21) με ύψος 1,70, θα αγωνιστεί στο Μαρκόπουλο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με υποσχετική, προερχόμενη από την Άρτεμις Κορυδαλλού και σε συνεννόηση με τον ΑΣ Απόλλων Πάτρας όπου ανήκει. Ευχαριστούμε θερμά τις δύο ομάδες για την συνεργασία».

Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement