Connect with us

Βόλεϊ

Απίθανο να ξεκινήσει η Α2 Εθνική βολεϊ

Published

on

Με δεδομένο πως ούτε την Παρασκευή η ΓΓΑ άναψε πράσινο φως για δράση, είναι πλέον βέβαιο πως δεν πρόκειται να επαναρχίσει η Α2 Εθνική βόλεϊ.

Ακόμα και η preleague ανδρών-γυναικών παρότι πρόσφατα οι ομάδες της κατηγορίας έστειλαν επιστολή στην ΓΓΑ με την οποία ζητούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, είναι πολύ δύσκολο να επαναρχίσουν αφού πλέον δεν βγαίνουν χρονικά τα δεδομένα για δράση.
Στην επιστολή τους, οι ομάδες ζητούν την επανέναρξη προπονήσεων στις 15 Φεβρουαρίου και των πρωταθλημάτων της Pre League ανδρών-γυναικών το αργότερο στις 20 Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως την Παρασκευή θα πρέπει η ΓΓΑ να ανάψει πράσινο φως και αυτό αυτή την στιγμή είναι σχεδόν απίθανο.
Άλλωστε και οι περισσότερες διοικήσεις των ομάδων της Α2 Εθνικής, δεν κρύβουν πως τα έσοδα είναι μηδαμινά και θα χρειαστούν χρήματα για να τηρηθεί συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο τα οποία δεν υπάρχουν.
Έτσι πλέον διοικήσεις, προπονητές και αθλητές σιγά-σιγά ξεκινούν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο αν και με τον covid-19, τίποτα δεν είναι σίγουρο για την επόμενη μέρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό…
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement