Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (6/3)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δυο ημεδαποί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις  καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πύργου, του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης  τριών ετών και τριών μηνών για παραβίαση φορολογικής νομοθεσίας, για κλοπή και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος
του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement