Connect with us

Αθλητισμός

Η Αλικανιώτη μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση

Published

on

Σαν θηρίο στο κλουβί νιώθει τους τελευταίες μήνες η Πατρινή πρωταθλήτρια Σοφία Αλικανιώτη η οποία μετά τον τραυματισμό της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην το περασμένο καλοκαίρι, έχει μείνει εκτός.

Η αθλήτρια του ΓΑΣ Ιλισού ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα ωστόσο είχε ενοχλήσεις και τον περασμένο Οκτώβριο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως έχει υποστεί οστικό οίδημα στην ηβική σύμφυση.

Ακολούθησε ειδική θεραπεία, ο τραυματισμός τηςς πηγαίνει καλύτερα, πλέον έχει λίγο πόνο και σύντομα θα υποβληθεί σε δεύτερη μαγνητική τομογραφία για να φανεί αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Η Πατρινή πρωταθλήτρια περιμένει πως και πώς να ανάψουν το «πράσινο φως» οι γιατροί προκείμενου να γυρίσει στις προπονήσεις και στη συνέχεια να βρει την φόρμα της ώστε να συμμετάσχει σε αγώνες.

Το θετικό στην υπόθεση είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην σχολή της στην Αθήνα κι όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να έχει στα χέρια της το πτυχίο Διατροφολογίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement