Connect with us

Βόλεϊ

Θ. Κανελλόπουλος: «Στη σωστή κατεύθυνση οι προτάσεις του Σπιράλ»

Published

on

Επιστολή εξέδωσε ο Πρόεδρος  της ΕΣΠΕΠ Θεόδωρος Κανελλόπουλος με αφορμή προτάσεις της δημοτικής παράταξης Σπιραλ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά η δήλωση: «Στην σωστή κατεύθυνση οι προτάσεις της Δημοτικής παράταξης σπιράλ, για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Πάτρα.

Ως διοικητικό συμβούλιο στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου,  από  την ανάληψη των καθηκόντων μας στα μέσα του 2017,  διαπιστώσαμε την έντονη έλλειψη  κλειστών χώρων άθλησης.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα τα Αθλητικά Σωματεία με αποτέλεσμα να τίθενται εμπόδια  στην καλλιέργεια και ανάπτυξη, τόσο του αθλήματος της Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ), όσο και άλλα Ολυμπιακά αθλήματα (π.χ. Χάντμπολ, Αντιπτέρισης, κ.α.)  που αναζητούν αντίστοιχα στέγη.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα διαρκή γκρίνια και τριβές μεταξύ των σωματείων, σε βάρος της αθλούμενης νεολαίας, αλλά και των ίδιων των αθλημάτων.

Οφείλαμε και το πράξαμε με επιστολές μας σε δήμους, να αναδεικνύουμε το έντονο πρόβλημα που υπάρχει. Με αποτέλεσμα σε πολλές των περιπτώσεων Δημοτικές Αρχές, να έχουν ήδη εξαγγείλει την ανέγερση νέων κλειστών Γυμναστηρίων όπως π.χ. στην Καλαμάτα, στην Κόρινθο, στην Σπάρτη, κ.α., με την συμβολή και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για την Πάτρα, εκτός των επιστολών που έχουμε στείλει στην Δημοτική Αρχή, ως πρόεδρος συναντήθηκα πρόσφατα με τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης σπιράλ κ. Πέτρο Ψωμά, καθώς και μέλη του αθλητικού τμήματος, σε μια ουσιαστική συζήτηση για την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου και την ένταξή τους στο υπό διαμόρφωση Master Plan.

Με ικανοποίηση διαπιστώνομε ότι η Δημοτική παράταξη του σπιράλ, υιοθετεί προτάσεις μας για κλειστό Γυμναστήριο αποκλειστικά για το Βόλεϊ, καθώς και την αξιοποίηση ανοικτών γηπέδων με τοποθέτηση στεγάστρων, όπως διαφαίνεται στο συνημμένο pdf.

http://espep.gr/…/%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BB…

Χωρίς καμία αντιπολιτευτική διάθεση, ελπίζω και η Δημοτική Αρχή της Πάτρας λαμβάνοντας την αθλητικής της ευαισθησία, να προχωρήσει στην υλοποίηση των κατά καιρούς προτάσεων που έχουμε καταθέσει ως Ένωση.

Γιατί η Ιστορία καταγράφει αυτούς που υλοποιούν προτάσεις με έργα………

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Πρόεδρος ΕΣΠΕΠ”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement