Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Μαρακάκης για θυρίδες: Ερευνάται αν ο δράστης είχε πληροφόρηση για το περιεχόμενο των θυρίδων που ανοίχτηκαν

Published

on

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος για το «χρυσό» ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.

Για την υπόθεση μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος των θυμάτων της ληστείας, ο οποίος τόνισε ότι «το δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρακολουθείται εδώ και αρκετούς μήνες, σημαίνει ότι οι Αρχές έχουν ένα μίνιμουμ βεβαιότητας ότι πίσω από τη διάρρηξη βρίσκεται εκείνος».

Ο ίδιος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της συζύγου του κατηγορούμενου στον ΑΝΤ1 η οποία υποστήριξε ότι ο 58χρονος είναι αθώος και ότι δεν θα μπορούσε να έχει γίνει η διάρρηξη με ένα κατσαβίδι, τόνισε ότι ο πραγματογνώμονας «έχει διαπιστώσει χωρίς αμφιβολία, ότι τα τέσσερα αυτά ντουλάπια, γιατί δεν είναι απλές θυρίδες, ανοίχτηκαν με ένα μεγάλο κατσαβίδι και ο λόγος ο οποίος άνοιξε πολύ πιο εύκολα ένα κατσαβίδι ένα ντουλάπι σε σύγκριση με μία απλή θυρίδα συρταρωτή ήταν γιατί έχει μεγαλύτερο μήκος το πορτάκι και αντέχει σαν μοχλός περισσότερο».

Όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, ο πραγματογνώμονας άνοιξε τα ντουλάπια αυτά σε λιγότερο από πέντε λεπτά κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης, ενώ έχει την απόλυτη βεβαιότητα ότι με το ίδιο κατσαβίδι ο κατηγορούμενος άνοιξε και τα τέσσερα ντουλάπια.

Παράλληλα, τόνισε ότι ερευνάται εάν ο κατηγορούμενος είχε πληροφόρηση για το περιεχόμενο των θυρίδων που ανοίχτηκαν.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/marakakis-thyrides-pragmatognomonas-anoihtikan-me-katsabidi

Ροή ειδήσεων

Advertisement