Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συμβολική κίνηση για τη «Φλόγα»

Published

on

Σε μια συμβολική κίνηση θα προβούν οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ Euroteam με τη βοήθεια των καθηγητών τους, προκειμένου να στηρίξουν τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».

Με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, οι σπουδάστριες της ειδικότητας του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου του ΙΙΕΚ Euroteam με τη βοήθεια των καθηγητών τους, έγραψαν ένα παραμύθι εμπνευσμένο από ένα επίκαιρο θέμα.
Εν συνεχεία, το βιβλίο αυτό θα κυκλοφορήσει προς πώληση διαδικτυακά και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Φλόγα».
Το ΙΙΕΚ Euroteam στέκεται πάντα αρωγός σε τόσο σημαντικές προσπάθειες και σας καλεί να αγκαλιάσετε αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας!
Από την πλευρά του ο Σύλλογος «Φλόγα» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το ΙΙΕΚ Euroteam και ειδικότερα τους σπουδαστές του για την πρωτοβουλία που πήραν. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε η στήριξή τους είναι σημαντική. Άλλωστε η «Φλόγα» της ελπίδας για να παραμείνει αναμμένη μας χρειάζεται όλους.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement