Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αντίστροφη μέτρηση για τον Πατρινό γυμναστή Νίκο Ηλιόπουλο

Published

on

Αντίστροφα μετρά πλέον στην προετοιμασία του ο Πατρινός Νίκος Ηλιόπουλος ο οποίος ως μέλος της Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής θα αναχωρήσει την επόμενη εβδομάδα για την Βασιλεία της Ελβετίας όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης από τις 21 έως τις 25 Απριλίου.

Ο Πατρινός γυμναστής γυμνάζεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και είναι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ώστε να είναι πανέτοιμος για να διεκδικήσει την ολυμπιακή πρόκριση.
Να σημειωθεί πως με τον ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια στην αποστολή της θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα της Ελλάδος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης της Βασιλείας (21-25/4).
Οι πρωταθλητές του σύνθετου ατομικού θα έχουν στην ελβετική πόλη την τελευταία ευκαιρία τους για να διεκδικήσουν την ολυμπιακή πρόκριση, καθώς μέσα από το σύνθετο θα δοθούν από δύο εισιτήρια, σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Οι Έλληνες αθλητές που δηλώθηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στην κατηγορία ανδρών, είναι οι Λευτέρης Πετρούνιας (κρίκοι), Νίκος Ηλιόπουλος (σύνθετο ατομικό: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, άλμα, δίζυγο, μονόζυγο), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Χριστόφορος Κωνσταντινίδης (έδαφος, δίζυγο), Αντώνης Τανταλίδης (σύνθετο ατομικό: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, άλμα, δίζυγο, μονόζυγο), Νίκος Κρανίτης (έδαφος, δίζυγο).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement